mt ir rang ii 2016

Upload: cipriandreineculai

Post on 08-Jul-2018

227 views

Category:

Documents


0 download

TRANSCRIPT

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    1/58

    1

    C.N.C.F. "C.F.R." S.A.

    DIRECŢIA TRAFIC 

    SERVICIUL MERSURI DE TREN

    LIVRET CENTRAL

    CU MERSUL TRENURILOR DE

    CĂLĂTORI 

    DE RANG II şi III 

    Valabil de la 13 DECEMBRIE 2015

    Exemplar de serviciu

    2015 - 2016

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    2/58

    2

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    3/58

    3

    Ordinele referitoare la modificările survenite în livret 

    Nr., originea şi

    data ordinului

    Data

    primirii OBIECTUL

    Notat în corpul livretului

    La pagina Semnătura 

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    4/58

    4

    Ordinele referitoare la modificările survenite în livret

    Nr., originea şi

    data ordinului

    Data

    primirii OBIECTUL

    Notat în corpul livretului

    La pagina Semnătura 

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    5/58

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    6/58

    6

    6.  Pentru satisfacerea cerinţelor suplimentare de transport în perioadele de vârf de traficgenerate de sezon, sărbători legale, sfârşit de săptămână, etc. sunt prevăzute trenuri sezoniere şitrenuri de călători cu perioadă limitată de circulaţie.

     În unele cazuri aceste trenuri sunt înscrise î n graficul de circulaţie fără a ţine cont de traseletrenurilor de rang inferior, iar liniile de garare, încrucişările şi trecerile înainte cu alte trenuri se vorstabili de operatorul RC.

    Trenurile prevăzute să circule pe baza ordinelor speciale nu se vo r trasa pe graficele RC

    ideale, nu se vor trece în tablourile de garare şi pe tablele de informare a publicului călător, decât dupăprimirea telegramei de punere în circulaţie. 

    6.1.   – Trenurilor sezoniere, trasate pentru vara anului 2016, îşi pot modifica  perioadele decirculaţie, la cererea operatorilor de transport, în baza telegramelor emise de Direcţia Trafic, sau adispoziţiei transmisă din BCCTF. 

     În funcţie de solitările operatorilor de transport şi de modificările datorate lucrărilor dereabilitare a liniei ce se desfăşoară pe secţiile ce fac parte din coridorul C4 Pan European, uneletrenuri sezoniere, dar şi unele trenuri permanente, îşi pot modifica mersul, în baza telegramelor ce sevor emite.

    6.2.  –  În vederea fluidizării circulaţiei, la trenurile internaţionale sezoniere 1470 şi 1471,

    (tranzit pe reţeaua CFR), încrucişările şi trecerile înainte cu trenurile de călători şi marfă se vor stabilide operatorii RC în funcţie de circulaţia reală, întârzierile analizându-se conform instrucţiei nr.  099„Instrucţiuni pentru programarea şi analiza tehnico-operativă a circulaţiei trenurilor”. 

    7. Menţiuni privind acordarea ferestrelor de circulaţie pentru lucrări la linie şi instalaţii. 

    7.1.  Pe secţiile de circulaţie cu linie dublă în perioada ferestrelor de grafic pentru revizii,lucrări la linie şi instalaţii la trasarea trenurile de călători (rang II şi III) nu s -au acordat opriri "tehnice"pentru încrucişări în staţii intermediare. 

    Trenurile au fost trasate în condiţiile liniei duble, iar locul unde ar urma să aibă loc încrucişarea va fi consemnat strict teoretic. 

     În situaţia în care se produc întârzieri din diverse cauze, operatorul RC va realiza încrucişarea în funcţie de circulaţia reală, fără a ţine cont de observaţiile din A n e x a 4 de la „Dispoziţ i i le   pr iv ind punerea în apl icare a p lanului de mers a l trenur i lor ”.  

    La capete de secţie, opririle comerciale au fost suplimentate cu câte 2 - 3 minute pentrurecuperarea eventualelor întârzieri, iar minutele întârziere nerecuperate se vor analiza la „alte cauzeInfrastructură – Ie ”. 

    7.2. Pe secţiile de circulaţie cu linie simplă trenurile de călători,(de rang II sau III) au fost opritepentru încrucişări în staţii intermediare, opriri considerate "tehnice". 

     Aceste opriri, marcate în livrete cu semnul , nu sunt acordate pentru îmbarcări - debarcări decălători, ele nefiind trecute în oficios. 

     În perioadele când nu se execută revizii sau lucrări la linii şi instalaţii, sau atunci când încrucişarea rezultă în altă staţie (întârzieri de trenuri), operatorii RC pot da dispoziţie pentrusuprimarea opririi trenului, sau reducerea acestei opriri, marcată cu semnul , trenul circulândtimpuriu până la noua staţie fixată pentru încrucişare sau până la prima staţie cu oprire  comercială, deunde va pleca regulat.

     Agenţiile de voiaj CFR şi staţiile CFR nu vor emite legitimaţii de călătorie pentru staţiilemarcate în livrete cu semnul .

    La unele trenurile de călători, anumite opriri, ce nu se utilizează pentru urcarea/coborâreacălătorilor, s-au marcat cu semnul , operatorul RC putând da dispoziţii pentru suprimarea saureducerea duratei acestei opriri.

    8. Readucerea trenurilor de călători întârziate în trasa din graficul de circulaţie se poate faceprin:

    a) scurtarea duratei opririlor prevăzute în staţii; 

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    7/58

    7

    b) scurtarea timpilor de mers fără depăşirea vitezei maxime admise valorificând: 

    - adaosurile de timp de mers incluse în timpii de mers pentru restricţiile de viteză prevăzute în graficul de circulaţie, dar care nu sunt pe teren; 

    - tonajele mai mici faţă de tonajele maxime pentru care sunt stabiliţi timpii de mers; 

    c) suprimarea sau reducerea opririlor marcate cu semnul   în care nu urcă/coboară călători. 

    d) circulaţia pe firul din stânga în cazul în care viteza maximă este mai mare decât pe fir ul normal(viteză marcată cu semnul **) şi circulaţia permite acest lucru.

    9. După punerea în aplicare, modificările planului de mers la trenurile de călători de rang II şiIII cuprinse în „Livretul Central” se aprobă şi se difuzează astfel: 

    9.1.  Modificarea, anularea sau introducerea de trase noi permanente (trenuri de rangul II şiIII), precum şi pentru modificările privind caracteristicile tehnice ale trenurilor (viteze maxime, tonajemaxime, distanţe kilometrice, timpi de mers, adaosuri de timp de mers pentru restricţii) se face cuaprobarea CNCF ”CFR” SA –  Direcţia Trafic, iar difuzarea telegramei în reţea se face de cătreServiciul Mersuri de Tren din Direcţia Trafic.

     În cazul anulării unor trenuri de rang II şi III (ce au ca staţie de destinaţie sau de formarestaţia Bucureşti Nord), implicit se vor anula şi garniturile goale (G) aferente trenurilor respective înrelaţiile: Bucureşti Nord Gr.A –  Bucureşti Nord Gr.AT, Bucureşti Griviţa–  Bucureşti Nord Gr.A,Bucureşti Nord Gr.A(B) – Bucureşti Basarab şi Bucureşti Basarab - Bucureşti Nord Gr.A(B), nemaifiindnecesară altă telegramă de anulare pentru garnituri. 

    9.2. Punerea în circulaţie a trenurilor suplimentare, special comandate şi turistice, se face printelegramă emisă de: 

    a)  Serviciul Circulaţie  din Direcţia Trafic pe baza mersurilor puse la dispoziţie de ServiciulMersuri de Tren, pentru trenurile de rang II şi III precum şi pentru trenurile de rangul IV care circulă pedouă sau mai multe Sucursale CF.

    b) Diviziile Trafic pentru trenurile de rangul IV care circulă pe liniile unei singure sucursale C.F.

    9.3. Telegramele emise conform 9.1 şi 9.2 vor fi adresate tuturor subunităţilor interesate dincadrul CNCF ”CFR” S. A, SC Informatica Feroviară, operatorilor de transport feroviar de călători, precum şi altor factori interesaţi. 

    9.4.  Telegrama va cuprinde toate elementele necesare tecturării, modificării sau completăriilivretelor.

     În cazul în care modificările sunt mai ample, precum şi în cazul introducerii de noi trase,tecturile, modificările sau completările vor fi trimise la toate subunităţile interesate, sub forma mersuluide tren din livret, care vor fi apoi ataşate în livretul respectiv. 

    9.5.  Cererile şi aprobările de modificare a planului de mers vor respecta timpul minim deavizare atât a personalului CFR cât şi a publicului călător. 

    9.6. Punerea în circulaţie, în mod operativ, a trenurilor compuse din locomotive izolate, utilaje,sau trenuri de lucru, pentru cazul în care circulaţia acestora se efectuează pe raza unei singureSucursale C.F., se face de către Serviciul Circulaţie din cadrul Diviziilor Trafic implicate.  

    10.  Pe secţiile cu linie dublă s-au identificat porţiunile de linie pe care vitezele maximeconstructive ale liniei diferă de pe un fir pe altul, ele fiind evidenţiate în Anexa 2.

    Pentru evidenţierea acestor diferenţe s-au folosit următoarele semne aplicate în coloana”Vit.max.” din mersul trenului. 

    * viteza pe firul din stânga este mai mică decât viteza de pe firul normal de circulaţie. 

    ** viteza pe firul din stânga este mai mare decât viteza de pe firul normal de circulaţie. 

    Pe secţia de circulaţie Buzău –  Făurei, datorită diferenţei mari de viteze între firele decirculaţie (Vmax.=70 Km/h-pe fir 1, respectiv Vmax.=30 Km/h- pe fir 2), pentru a reduce duratade parcurs a trenurilor de călători, acestea au fost trasate pe firul 1. 

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    8/58

    8

    La toate trenurile de călători cu soţ (sensul Făurei –  Buzău)  viteza maximă pe aceastădistanţă este marcată cu semnul #, pentru a semnala personalului de exploatare că trenulcirculă pe firul 1 banalizat, (cu Vmax. =70 Km/h.) 

    Depourile de locomotive vor instrui personalul privind modul de interpretare şi aplicareaacestor semne din mersul trenului.

    Deasemenea vor lua măsuri de completare a fişei trenului ce se predă mecanicului cu  precizarea în clar a porţiunilor de linie unde vitezele maxime diferă pe cele două fire ( mai ales în

    sensul negativ, când viteza pe firul din stânga este mai mică - * - )

    Regulatoarele de circulaţie vor instrui operatorii RC privind folosirea semnului,  - ** -, cândviteza pe firul din stânga este mai mare, pentru recuperarea întârzierilor la trenurile ieşite din trasă.  

    Pe unele distanţe de circulaţie cu pante mai mari de 8%o , datorită procentului de frânareinsuficient, trenurile pot avea viteza din livret mai mică decât viteza maximă permisă de linie. În acestcaz mecanicul va conduce trenul cu viteza din livret menţionată la trenul respectiv, chiar dacă circulăpe firul din stânga. În aceste situaţii, vitezele din trasa trenului, pe distanţa respectivă, nu au nici omenţiune specifică. Aceste distanţe vor fi identificate de fiecare sucursală CF şi vor fi aduse lacunoştinţa personalului de exploatare cât şi a depourilor de locomotive pentru avizarea mecanicilor. 

    11.  Semnificaţia semnelor folosite în livretele de mers este:

    - * -  în coloana “Vit.max.” – viteza pe firul din stânga este mai mică decât viteza de pe firulnormal de circulaţie; 

    - ** -  în coloana “Vit.max.” – viteza pe firul din stânga este mai mare decât viteza de pe firulnormal de circulaţie; 

    - # - în coloana “Vit.max.”  – trenul circulă pe firul din stânga (firul cu viteza mai mare). 

    -  - din coloana “staţii - halte”, oprire care poate fi suprimată sau redusă ca durată ;

    -   - din coloana “staţii - halte”, corespunde unei viteze maxime de circulaţie pesteschimbătoarele de cale la intrare - ieşire din staţii de 100 km/oră; 

    - - din coloana “staţii - halte”, reprezintă oprire acordată pentru efectuarea reviziei tehnice în

    tranzit la trenurile de călători; 

    - - din coloana “opriri”, corespunde unei opriri de 30 secunde; 

    Cifrele din subtitlul trenului reprezintă:

    1 = luni, 2 = marţi, 3 = miercuri, 4 = joi, 5 = vineri, 6 = sâmbătă, 7 = duminică; 

    Hm. - haltă de mişcare deschisă pentru toate traficurile; 

    H. - haltă deschisă pentru toate traficurile; 

    hcv. - haltă deschisă pentru traficul de călători şi marfă; 

    hc. - haltă deschisă pentru traficul de călători, cu vânzător de bilete; 

    h. - haltă deschisă pentru traficul de călători, fără vânzător de bilete;

    G. - tren garnitură goală; 

    V. - variantă tren; 

    L. - locomotivă izolată.

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    9/58

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    10/58

    10

    Tren international "TRAIANUS" Bucureşti Nord - Budapesta KeletiNr. 72-1 BUCUREŞTI NORD - TIMIŞOARA NORD - ARAD - CURTICI - LOKOSHAZA

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    BUCUREŞTI NORD GR.A  05.452.9 80 Bucureşti Nord Post 5  6 - - 05.512.9 Bucureştii Noi  3 - - 05.543.2 9.0 CHIAJNA 2 - - 05.56

    3.1 R. 1 Chiajna 2 - - 05.5813.4 Grădinari  14 - - 06.1210.8 100 Vadu Lat Hm. 2 10 - - 06.229.8 Zăvestreni Hm.  7 - - 06.294.8 50.9 VIDELE 3 7 06.36 1 06.373.7 54.6 R. 1 VIDELE 3 - - 06.404.0 120 Ciolpani Hm. 230  - - 06.4230 8.1 120* Gălăteni Hm.  430  - - 06.476.6 Olteni 330  - - 06.5030 

    11.5 Rădoieşti Hm.  930  - - 07.008.1 80  Atârnaţi Hm.  1 730  - - 07.0730 7.2 100.1 ROŞIORI NORD  3 1030  07.18 4 07.228.2 Măldăeni Hm.  7 - - 07.299.1 100** Mihăeşti Hm.  6 - - 07.358.3 Radomireşti Hm.  3 830  - - 07.4330 

    11.7 100 Drăgăneşti Olt  830  - - 07.5210.2 Fărcaşele Hm.  7 - - 07.597.8 155.4 CARACAL 4 10 08.09 1 08.10

    13.0 Grozăveşti Hm.  9 - - 08.198.6 Jianca 6 - - 08.258.5 100** Leu Hm. 530  - - 08.3030 

    12.9 Malu Mare Hm. 830  - - 08.395.6 Banu Mărăcine Hm.  4 - - 08.435.0 209.0 CRAIOVA 2 6 08.49 11 09.005.7 Cernele 430  - - 09.0430 

    6.4 Işalniţa  330  - - 09.087.6 Coţofeni Hm.  430  - - 09.1230 9.6 Răcari Hm.  2 8 - - 09.2030 6.5 244.8 FILIAŞI  3 730  09.28 1 09.295.5 R. 1 Turceni 430  - - 09.3330 1.2 120 Gura Motrului Hm. 330  - - 09.376.3 Butoieşti Hm.  4 - - 09.41

    11.1 268.9 STREHAIA 2 830  - - 09.4930 2.2 271.1 STREHAIA HC. 230  09.52 1 09.535.7 Ciochiuţa Hm.  5 - - 09.587.0 Tâmna 5 - - 10.035.1 Igiroasa Hm. 3 - - 10.064.8 Prunişor Hm.  3 - - 10.09

    6.1 80 Gârniţa Hm.  2 7 - - 10.163.9 303.7 BALOTA 3 7 10.23 1 10.244.1 50 Valea Albă Hm.  4 10 - - 10.344.3 Post Macazuri 6 - - 10.403.1 80 Drobeta Tr. Severin Mf. 3 530  - - 10.4530 4.2 100 Drobeta Tr.Sev Est Hm. 330  - - 10.493.3 322.7 70 DROBETA TR. SEVERIN 2 6 10.55 2 10.578.5 100 Gura Văii Hm.  7 - - 11.047.8 Vârciorova Hm. 11 - - 11.157.7 346.7 70 ORŞOVA  11 11.26 1 11.275.7 Valea Cernei Hm. 6 - - 11.33

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    11/58

    11

    Tren nr. 72-1

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    5.7 Valea Cernei Hm. 6 - - 11.334.6 Topleţ Hm.  4 9 - - 11.427.2 364.2 70 BĂILE HERCULANE  7 11.49 2 11.511.9 Mehadia Nouă Hm.  1 330  - - 11.5430 2.4 Mehadia Hm. 230  - - 11.57

    6.7 Iablaniţa  630

      - - 12.0330

     6.8 65 Cruşovăţ   7 - - 12.1030 7.8 Domaşnea Cornea Hm.  2 930  - - 12.206.4 50 Poarta Hm. 830  - - 12.2830 5.9 Teregova Hm. 6 - - 12.3430 5.1 65  Armeniş  530  - - 12.406.5 Slatina Timiş  630  - - 12.4630 6.4 100 Vălişoara Hm.  5 - - 12.5130 6.0 Valea Timişului Hm.  530  - - 12.573.5 70 Balta Sărată  330  - - 13.0030 5.4 435.0 CARANSEBEŞ  4 930  13.10 1 13.117.2 Zăgujeni Hm.  5 - - 13.167.9 Căvăran  430  - - 13.2030 6.6 Jena Hm. 330  - - 13.245.8 120 Găvojdia  5 8 - - 13.325.4 Tapia Hm. 3 - - 13.356.5 474.4 LUGOJ 5 13.40 1 13.417.6 Jabăr Hm.  5 - - 13.465.6 Belinţ Hm.  5 - - 13.514.1 Chizătău Hm.  4 - - 13.557.2 70 Topolovăţ   7 - - 14.02

    11.2 Recaş  3 14 - - 14.169.9 Remetea Mare 9 - - 14.259.6 Timişoara Est 9 - - 14.343.7 533.3 85 TIMIŞOARA NORD  6 14.40 8 14.48

    6.9 Ronaţ Triaj Gr. D  7 - - 14.556.4 546.6 SÂNANDREI HM. 4 - - 14.597.2 Băile Călacea  5 - - 15.045.9 Orţişoara  4 - - 15.086.2 100 Vinga Hm. 4 - - 15.127.4 Şag Hm.  5 - - 15.175.5 Valea Viilor Hm. 5 9 - - 15.265.5  Aradu Nou 4 - - 15.302.7 Ram. Glogovăţ   2 - - 15.323.5 590.5  ARAD 5 15.37 2 15.399.7 Şofronea  7 - - 15.467.3 607.5 120 CURTICI 1 6 15.52 22 16.148.4 615.9 CURTICI FR. 7 - - 16.212.8 100 LOKOSHAZA 3 16.24

    10h 39m SUMARUL... 64 580 59PROCENT DE FRÂNARE = 115.TONAJ MAXIM:Bucureşti Nord - Craiova = 550 tone;

    Craiova - Lokoshaza = 620 tone.

    Staţia Craiova ataşează la semnal grupa de vagoane de la tren 480.  

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    12/58

    12

    Tren international "TRAIANUS" Budapesta Keleti - Bucureşti Nord Nr. 73-2 LOKOSHAZA - CURTICI - ARAD - TIMIŞOARA NORD - BUCUREŞTI NORD 

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    LOKOSHAZA 11.352.8 100 CURTICI FR. 3 - - 11.388.4 8.4 CURTICI 7 11.45 25 12.107.3 120 Şofronea  6 - - 12.16

    9.7 25.4  ARAD 1 8 12.24 3 12.273.5 Ram. Glogovăţ   4 - - 12.312.7 31.6  ARADU NOU 2 - - 12.335.5 Valea Viilor Hm. 4 - - 12.375.5 Şag Hm. 5 9 - - 12.467.4 100 Vinga Hm. 5 - - 12.516.2 Orţişoara  4 - - 12.555.9 Băile Călacea  4 - - 12.597.2 69.3 SÂNANDREI HM. 5 - - 13.046.4 Ronaţ Triaj Gr. D  4 - - 13.086.9 82.6 TIMIŞOARA NORD  6 13.14 35 13.493.7 85 Timişoara Est 5 - - 13.549.6 Remetea Mare 9 - - 14.039.9 105.8 RECAŞ    10 14.13 4 14.17

    11.2 70 Topolovăţ   3 14 - - 14.317.2 Chizătău Hm.  7 - - 14.384.1 Belinţ Hm.  4 - - 14.425.6 Jabăr Hm.  5 - - 14.477.6 141.5 LUGOJ 5 14.52 1 14.536.5 Tapia Hm. 430  - - 14.5730 5.4 Găvojdia  3 - - 15.0030 5.8 120 Jena Hm. 5 830  - - 15.096.6 Căvăran  330  - - 15.1230 7.9 Zăgujeni Hm.  430  - - 15.177.2 180.9 CARANSEBEŞ  5 15.22 1 15.23

    5.4 Balta Sărată  6 - - 15.293.5 70 Valea Timişului Hm.  330  - - 15.3230 6.0 Vălişoara Hm.  4 930  - - 15.426.4 100 Slatina Timiş  5 - - 15.476.5  Armeniş  630  - - 15.5330 5.1 65 Teregova Hm. 6 - - 15.5930 5.9 Poarta Hm. 6 - - 16.0530 6.4 50 Domaşnea Cornea Hm.  9 - - 16.1430 7.8 Cr uşovăţ   2 10 - - 16.2430 6.8 65 Iablaniţa  7 - - 16.3130 6.7 Mehadia Hm. 630  - - 16.382.4 Mehadia Nouă Hm.  230  - - 16.4030 1.9 251.7 BĂILE HERCULANE  230  16.43 1 16.447.2 Topleţ Hm.  1 8 - - 16.524.6 70 Valea Cernei Hm. 4 9 - - 17.015.7 269.2 ORŞOVA  7 17.08 1 17.097.7 Vârciorova Hm. 11 - - 17.207.8 Gura Văii Hm.  11 - - 17.318.5 293.2 100 DROBETA TR. SEVERIN 7 17.38 2 17.403.3 70 Drobeta Tr.Sev Est Hm. 4 - - 17.444.2 100 Drobeta Tr. Severin Mf. 2 530  - - 17.4930 3.1 80 Post Macazuri 230  - - 17.524.3 50 Valea Albă Hm.  3 9 - - 18.014.1 Balota 4 9 - - 18.10

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    13/58

    13

    Tren nr. 73-2

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    4.1 50 Balota 4 9 - - 18.103.9 80 Gârniţa Hm.  3 - - 18.136.1 Prunişor Hm.  5 - - 18.184.8 Igiroasa Hm. 3 - - 18.215.1 Tâmna 2 530  - - 18.2630 

    7.0 Ciochiuţa Hm.  5 - - 18.3130

     5.7 344.8 STREHAIA HC. 430  18.36 1 18.372.2 347.0 STREHAIA 3 5 - - 18.42

    11.1 Butoieşti Hm.  730  - - 18.4930 6.3 120 Gura Motrului Hm. 430  - - 18.541.2 R. 2 Turceni 1 - - 18.555.5 371.1 FILIAŞI  2 6 19.01 1 19.026.5 Răcari Hm.  430  - - 19.0630 9.6 Coţofeni Hm.  5 - - 19.1130 7.6 Işalniţa  430  - - 19.166.4 Cernele 2 530  - - 19.2130 5.7 406.9 CRAIOVA 4 830  19.30 20 19.505.0 Banu Mărăcine Hm.  430  - - 19.5430 5.6 Malu Mare Hm. 4 - - 19.5830 

    12.9 Leu Hm. 8 - - 20.0630 8.5 120* Jianca 6 - - 20.1230 8.6 Grozăveşti Hm.  530  - - 20.18

    13.0 460.5 CARACAL 2 11 20.29 1 20.307.8 Fărcaşele Hm.  530  - - 20.3530 

    10.2 100 Drăgăneşti Olt  7 - - 20.4230 11.7 Radomireşti Hm.  9 - - 20.5130 

    8.3 Mihăeşti Hm.  5 - - 20.5630 9.1 120* Măldăeni Hm.  3 830  - - 21.058.2 515.8 ROŞIORI NORD  4 10 21.15 4 21.197.2  Atârnaţi Hm.  630  - - 21.2530 8.1

    80 Rădoieşti Hm.  630

      - - 21.3211.5 Olteni 11 - - 21.436.6 80** Gălăteni Hm.  6 - - 21.498.1 Ciolpani Hm. 1 730  - - 21.5630 4.0 561.3 120 R. 1 VIDELE 3 530  - - 22.023.7 565.0 VIDELE 3 22.05 1 22.064.8 Zăvestreni Hm.  4 - - 22.109.8 Vadu Lat Hm. 3 10 - - 22.20

    10.8 100 Grădinari  7 - - 22.2713.4 R. 1 Chiajna 14 - - 22.41

    3.1 606.9 CHIAJNA 2 - - 22.433.2 Bucureştii Noi  2 4 - - 22.472.9 Bucureşti Nord Post 5  3 - - 22.502.9 615.9 80 BUCUREŞTI NORD GR.A  6 22.56

    11h 21m SUMARUL... 65 580 101PROCENT DE FRÂNARE = 115.TONAJ MAXIM:Lokoshaza - Craiova = 620 tone;

    Craiova - Bucureşti Nord = 550 tone.

    Staţia Timişoara Nord ataşează garnitura trenului 1691.Staţia Craiova detaşează grupa de vagoane pentru tren 481. 

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    14/58

    14

    Tren international "TRANSILVANIA" Braşov - Budapesta KeletiNr. 74-1 BRAŞOV - FAGARAŞ - SIBIU - CURTICI - LOKOSHAZA

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    BRAŞOV  06.003.1 Bartolomeu 5 - - 06.055.4 Ghimbav Hm. 6 - - 06.115.3 Codlea Hm. 4 - - 06.158.4 Dumbrăviţa Bârsei Hm.  7 - - 06.224.6 Vlădeni Ardeal  4 - - 06.26

    12.1 Brădet Hm.  2 16 - - 06.4211.4 80 Şercaia Hm.  13 - - 06.5514.7 65.0 FĂGĂRAŞ  2 14 07.09 3 07.1212.0 Voila Hm. 11 - - 07.2312.6 Ucea 10 - - 07.33

    5.1  Arpaş Hm.  6 - - 07.3913.6 Porumbacu Hm. 11 - - 07.50

    7.4  Avrig Hm. 6 - - 07.5611.1 Podu Olt 2 12 - - 08.08

    4.3 70 Tălmaciu Hm.  4 - - 08.1213.2 144.3 100 SIBIU GR.ŞELIMBĂR HM.  12 - - 08.24

    4.6 148.9 SIBIU 1 6 08.30 8 08.383.7 85 Turnişor Hm.  4 - - 08.42

    11.1 Cristian Sibiu Hm. 10 - - 08.524.5 70 Orlat 2 6 - - 08.58

    10.4 Sălişte Hm. 10 - - 09.0813.0 50  Apoldu de Sus Hm. 16 - - 09.2410.1 70 Miercurea Sibiu Hm. 9 - - 09.33

    7.9 50 Cunţa Hm.  10 - - 09.4313.0 222.6 SEBEŞ ALBA  3 20 10.03 1 10.04

    9.1 231.7 70 VINŢU DE JOS  10 10.14 2 10.165.2 50** Blandiana Hm. 8 - - 10.249.8 246.7 80 ŞIBOT  15 - - 10.395.9  Aurel Vlaicu 9 - - 10.486.4 Orăştie  10 - - 10.589.1 Turdaş Hm.  14 - - 11.12

    5.4 Ram. Simeria 8 - - 11.202.0 275.5 70 SIMERIA 3 11.23 16 11.399.2 284.7 DEVA 11 11.50 3 11.536.5 MINTIA 7 - - 12.007.3 Brănişca Hm.  7 - - 12.079.8 308.3 ILIA 1 11 12.18 2 12.205.8 Gurasada Hm. 6 - - 12.264.0 Câmpuri Surduc Hm. 4 - - 12.30

    12.6 Zam 9 - - 12.397.9 Ilteu 6 - - 12.45

    10.1 348.7 SĂVÂRŞIN  9 12.54 2 12.568.6 100 Vărădia Hm.  8 - - 13.048.7 Bătuţa Hm.  7 - - 13.116.7 Bârzava 5 - - 13.16

    9.9 Conop Hm. 8 - - 13.247.2 Milova 6 - - 13.308.6 398.4 RADNA 2 9 13.39 2 13.416.9 Păuliş Hm.  7 - - 13.486.5 50 Ghioroc 2 10 - - 13.58

    14.2 GLOGOVĂŢ  11 - - 14.096.9 432.9  ARAD 1 8 14.17 11 14.289.7 120 Şofronea  7 - - 14.357.3 449.9 CURTICI 1 7 14.42 32 15.148.4 458.3 CURTICI FR. 7 - - 15.212.8 100 LOKOSHAZA 3 15.24

    09h 24m SUMARUL... 19 482 82PROCENT DE FRÂNARE = 105. TONAJ MAXIM = 500 tone.

     În perioada 17.06 - 02.09.2016 în zilele de 2 şi 5, pe distanţa Arad - Curtici circulă cu DT(locomotivă pentru tren 1471-2).

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    15/58

    15

    Tren international "TRANSILVANIA" Budapesta Keleti - BrasovNr. 75-2 LOKOSHAZA - CURTICI - SIBIU - BRASOV

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    LOKOSHAZA 13.352.8 100 CURTICI FR. 3 - - 13.388.4 8.4 CURTICI 7 13.45 22 14.077.3 Şofronea  6 - - 14.139.7 25.4 120  ARAD 1 8 14.21 8 14.296.9 Glogovăţ   6 - - 14.35

    14.2 Ghioroc 10 - - 14.456.5 50 Păuliş Hm.  8 - - 14.536.9 59.9 RADNA 1 7 15.00 1 15.018.6 Milova 8 - - 15.097.2 Conop Hm. 6 - - 15.159.9 Bârzava 8 - - 15.236.7 Bătuţa Hm.  5 - - 15.288.7 100 Vărădia Hm.  7 - - 15.358.6 Săvârşin  7 - - 15.42

    10.1 Ilteu 8 - - 15.507.9 Zam 6 - - 15.56

    12.6 Câmpuri Surduc Hm. 9 - - 16.054.0 Gurasada Hm. 4 - - 16.095.8 150.0 ILIA 4 9 16.18 1 16.199.8 Brănişca Hm.  10 - - 16.297.3 Mintia 7 - - 16.366.5 173.6 DEVA 7 16.43 3 16.469.2 182.8 SIMERIA 1 11 16.57 13 17.102.0 70 Ram. Simeria 3 - - 17.135.4 Turdaş Hm.  8 - - 17.219.1 Orăştie  14 - - 17.356.4  Aurel Vlaicu 10 - - 17.455.9 211.6 ŞIBOT  11 - - 17.569.8 80 Blandiana Hm. 15 - - 18.115.2 226.6 80* VINŢU DE JOS  9 18.20 1 18.219.1 235.7 70 SEBEŞ ALBA  11 18.32 1 18.33

    13.0 50 Cunţa Hm.  17 - - 18.507.9 Miercurea Sibiu Hm. 2 13 - - 19.0310.1 70  Apoldu de Sus Hm. 2 12 - - 19.1513.0 50 Sălişte Hm.  18 - - 19.3310.4 Orlat 10 - - 19.43

    4.5 70 Cristian Sibiu Hm. 4 - - 19.4711.1 Turnişor Hm.  10 - - 19.57

    3.7 309.4 85 SIBIU 1 5 20.02 6 20.084.6 314.0 SIBIU GR.ŞELIMBĂR HM.  5 - - 20.131.6 100 Ram. Cisnădie  130  - - 20.1430 

    11.6 Tălmaciu Hm.  930  - - 20.244.3 70 Podu Olt 5 - - 20.29

    11.1  Avrig Hm. 9 - - 20.387.4 350.0 PORUMBACU HM. 6 - - 20.44

    13.6  Arpaş Hm.  11 - - 20.555.1 80 Ucea 5 - - 21.00

    12.6 Voila Hm. 10 - - 21.1012.0 393.3 FĂGĂRAŞ  3 14 21.24 10 21.3414.7 Şercaia Hm.  13 - - 21.4711.4 Brădet Hm.  13 - - 22.0012.1 Vlădeni Ardeal  14 - - 22.14

    4.6 Dumbrăviţa Bârsei Hm.  5 - - 22.198.4 Codlea Hm. 7 - - 22.265.3 Ghimbav Hm. 5 - - 22.315.4 455.2 BARTOLOMEU 4 9 - - 22.403.1 458.3 BRAŞOV  5 22.45

    09h 10m SUMARUL... 19 484 66PROCENT DE FRÂNARE = 105. TONAJ MAXIM = 500 tone.

     În perioada 19.06 - 04.09.2016 în zilele de 4 şi 7, pe distanţa Curtici - Arad circulă cu DT(locomotiva de la tren 1470-1).

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    16/58

    16

    Tren international "CRIŞ" Timişoara Nord - Budapesta KeletiNr. 78-1 TIMIŞOARA NORD - ARAD - CURTICI - LOKOSHAZA

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    TIMIŞOARA NORD  07.506.9 Ronaţ Triaj Gr. D  7 - - 07.576.4 13.3 SÂNANDREI HM. 4 - - 08.017.2 Băile Călacea  5 - - 08.06

    5.9 Orţişoara  4 - - 08.106.2 100 Vinga Hm. 4 - - 08.147.4 Şag Hm.  5 - - 08.195.5 Valea Viilor Hm. 5 9 - - 08.285.5  Aradu Nou 4 - - 08.322.7 Ram. Glogovăţ   2 - - 08.343.5 57.2  ARAD 4 08.38 2 08.409.7 Şofronea  7 - - 08.477.3 74.2 120 CURTICI 1 6 08.53 21 09.148.4 82.6 CURTICI FR. 7 - - 09.212.8 100 LOKOSHAZA 3 09.24

    01h 34m SUMARUL... 6 71 23PROCENT DE FRÂNARE = 105.

    TONAJ MAXIM = 500 tone.

    Tren international "CRIŞ" Budapesta Keleti - Timişoara Nord Nr. 79-2 LOKOSHAZA - CURTICI - ARAD - TIMIŞOARA NORD 

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    LOKOSHAZA 19.382.8 100 CURTICI FR. 3 - - 19.418.4 8.4 CURTICI 7 19.48 28 20.167.3 120 Şofronea  6 - - 20.229.7 25.4  ARAD 1 8 20.30 6 20.363.5 Ram. Glogovăţ   4 - - 20.402.7  Aradu Nou 2 - - 20.425.5 Valea Viilor Hm. 4 - - 20.465.5 Şag Hm.  5 9 - - 20.557.4 Vinga Hm. 5 - - 21.006.2 100 Orţişoara  4 - - 21.045.9 Băile Călacea  4 - - 21.087.2 69.3 SÂNANDREI HM. 5 - - 21.136.4 Ronaţ Triaj Gr. D  5 - - 21.186.9 82.6 TIMIŞOARA NORD  7 21.25

    01h 47m SUMARUL... 6 73 34

    PROCENT DE FRÂNARE = 105.TONAJ MAXIM =500 tone.

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    17/58

    17

    Tren international "DACIA" Bucureşti Nord - VienaNr. 346-1 BUCUREŞTI NORD - BRAŞOV - COŞLARIU - CURTICI - LOKOSHAZA

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    BUCUREŞTI NORD GR.A  14.009.4 CHITILA 8 - - 14.084.0 P. mac. R1 Buciumeni 2 - - 14.103.5 140 BUFTEA 2 - - 14.12

    13.3 Periş  6 - - 14.189.5 Crivina 5 - - 14.2311.7 51.4 BRAZI 5 - - 14.28

    4.6 120 P. M. Ram. Ploieşti Tj.  2 5 - - 14.332.9 58.9 90 PLOIEŞTI VEST  1 4 14.37 2 14.396.9 140 BUDA 5 - - 14.44

    11.7 Floreşti Prahova  6 - - 14.5014.2 110 Câmpina 2 10 - - 15.0014.2 100 Comarnic 10 - - 15.10

    9.7 85 Valea Largă Hm. 8 - - 15.185.4 121.0 80 SINAIA 5 15.23 2 15.257.6 90 Buşteni  7 - - 15.32

    4.0 80  Azuga 3 - - 15.357.4 140.0 PREDEAL 2 9 15.44 2 15.469.9 50 Timişu de Sus Hm.  14 - - 16.00

    10.2 50** Dârste 14 - - 16.146.2 166.3 BRAŞOV  2 8 16.22 9 16.315.4 100 Stupini Hm. 6 - - 16.376.6 Bod Hm. 5 - - 16.428.8 187.1 FELDIOARA HM. 7 - - 16.49

    15.9 70**  Apaţa  15 - - 17.0412.4 70  Augustin Hm. 12 - - 17.1610.7 65* Racoş Hm.  11 - - 17.2714.0 95 Rupea 4 19 - - 17.46

    8.6 100 Caţa Hm.  7 - - 17.5310.0 95 Beia Hm. 3 16 - - 18.0918.3 90 Mureni Hm. 22 - - 18.31

    6.8 283.8 VÂNĂTORI  4 10 - - 18.415.1 100  Albeşti Târnava Hm.  5 - - 18.464.8 293.7 SIGHIŞOARA  3 9 18.55 3 18.589.5 Daneş Hm.  14 - - 19.12

    10.9 120 Dumbrăveni  14 - - 19.267.2  Aţel Hm.  10 - - 19.36

    10.8 332.1 70 MEDIAŞ  15 19.51 2 19.5310.4 120 Copşa Mică  15 - - 20.0810.2 Micăsasa Hm.  13 - - 20.21

    7.7 80 Valea Lungă  10 - - 20.319.7 120 Câmpu Libertăţii Hm.  12 - - 20.432.4 372.5 85* BLAJ 4 20.47 1 20.485.3 120 Crăciunel Hm.  7 - - 20.55

    12.6 390.4 COŞLARIU GR. P. MUREŞ  16 - - 21.111.5 50 Coşlariu  3 - - 21.143.2 Ram. Coşlariu  5 - - 21.193.1 80 Sântimbru Hm. 5 - - 21.244.8 Bărăbanţ Hm.  8 - - 21.324.5 407.5  ALBA IULIA 7 21.39 1 21.409.8 120 Vinţu de Jos  13 - - 21.535.2 50** Blandiana Hm. 8 - - 22.01

    9.8 432.3 80 ŞIBOT  15 - - 22.16

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    18/58

    18

    Tren nr. 346-1

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    9.8 432.3 80 ŞIBOT  15 - - 22.165.9  Aurel Vlaicu 9 - - 22.256.4 Orăştie  10 - - 22.359.1 Turdaş Hm.  14 - - 22.495.4 Ram. Simeria 8 - - 22.57

    2.0 461.1 70 SIMERIA 4 23.01 8 23.099.2 470.3 DEVA 10 23.19 2 23.216.5 MINTIA 7 - - 23.287.3 Brănişca Hm.  7 - - 23.359.8 493.9 ILIA 1 10 - - 23.455.8 Gurasada Hm. 5 - - 23.504.0 Câmpuri Surduc Hm. 3 - - 23.53

    12.6 Zam 9 - - 00.027.9 Ilteu 6 - - 00.08

    10.1 Săvârşin  8 - - 00.168.6 100 Vărădia Hm.  6 - - 00.228.7 Bătuţa Hm.  6 - - 00.286.7 Bârzava 5 - - 00.33

    9.9 Conop Hm. 7 - - 00.407.2 Milova 6 - - 00.468.6 584.0 RADNA 2 8 - - 00.546.9 Păuliş Hm.  5 - - 00.596.5 50 Ghioroc 2 10 - - 01.09

    14.2 Glogovăţ   10 - - 01.196.9 618.5  ARAD 1 6 01.25 2 01.279.7 140 Şofronea  7 - - 01.347.3 635.5 CURTICI 6 01.40 25 02.058.4 643.9 CURTICI FR. 7 - - 02.122.8 100 LOKOSHAZA 3 02.15

    12h 15m SUMARUL... 29 676 59PROCENT DE FRÂNARE =126.TONAJ MAXIM: 500 tone

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    19/58

    19

    Tren international "DACIA" Viena - Bucureşti Nord Nr. 347-2 LOKOSHAZA - CURTICI - COŞLARIU- BRAŞOV - BUCUREŞTI NORD 

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    LOKOSHAZA 03.252.8 100 CURTICI FR. 3 - - 03.288.4 8.4 CURTICI 7 03.35 25 04.007.3 Şofronea  6 - - 04.06

    9.7 25.4 140  ARAD 1 8 04.14 2 04.166.9 Glogovăţ   6 - - 04.2214.2 Ghioroc 10 - - 04.32

    6.5 50 Păuliş Hm.  8 - - 04.406.9 59.9 RADNA 1 6 - - 04.468.6 Milova 6 - - 04.527.2 Conop Hm. 6 - - 04.589.9 Bârzava 7 - - 05.056.7 Bătuţa Hm.  5 - - 05.108.7 100 Vărădia Hm.  7 - - 05.178.6 Săvârşin  7 - - 05.24

    10.1 Ilteu 8 - - 05.327.9 Zam 6 - - 05.38

    12.6 Câmpuri Surduc Hm. 9 - - 05.474.0 Gurasada Hm. 3 - - 05.505.8 150.0 ILIA 4 8 - - 05.589.8 Brănişca Hm.  9 - - 06.077.3 Mintia 7 - - 06.146.5 173.6 DEVA 7 06.21 2 06.239.2 182.8 SIMERIA 1 11 06.34 9 06.432.0 70 Ram. Simeria 3 - - 06.465.4 Turdaş Hm. 8 - - 06.549.1 Orăştie  13 - - 07.076.4  Aurel Vlaicu 10 - - 07.175.9 211.6 ŞIBOT  10 07.27 4 07.319.8 80

    Blandiana Hm.16 - - 07.47

    5.2 80* Vinţu de Jos  8 - - 07.559.8 236.4 120  ALBA IULIA 12 08.07 2 08.094.5 Bărăbanţ Hm.  7 - - 08.164.8 80 Sântimbru Hm. 8 - - 08.243.1 Ram. Coşlariu  6 - - 08.303.2 Coşlariu  6 - - 08.361.5 253.5 50 COŞLARIU GR. P. MUREŞ  3 - - 08.39

    12.6 120 Crăciunel Hm.  16 - - 08.555.3 271.4 BLAJ 8 09.03 1 09.042.4 80** Câmpu Libertăţii Hm.  4 - - 09.089.7 120 Valea Lungă  11 - - 09.19

    7.7 80 Micăsasa Hm.  10 - - 09.2910.2 120 Copşa Mică  13 - - 09.4210.4 311.8 MEDIAŞ  14 09.56 1 09.5710.8 70  Aţel Hm.  15 - - 10.12

    7.2 120 Dumbrăveni  9 - - 10.2110.9 Daneş Hm.  13 - - 10.34

    9.5 350.2 SIGHIŞOARA  15 10.49 3 10.524.8 100  Albeşti Târnava Hm.  6 - - 10.585.1 360.1 VÂNĂTORI  5 - - 11.036.8 Mureni Hm. 6 - - 11.09

    18.3 90 Beia Hm. 24 - - 11.3310.0 95 Caţa Hm.  3 13 - - 11.46

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    20/58

    20

    Tren nr. 347-2

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    10.0 95 Caţa Hm.  3 13 - - 11.468.6 100 Rupea 7 - - 11.53

    14.0 95 Racoş Hm.  4 21 - - 12.1410.7 50**  Augustin Hm. 14 - - 12.2812.4 70  Apaţa  13 - - 12.4115.9 100* Feldioara Hm. 3 15 - - 12.56

    8.8 Bod Hm. 7 - - 13.036.6 100 Stupini Hm. 5 - - 13.085.4 477.6 BRAŞOV  4 10 13.18 9 13.276.2 Dârste 6 - - 13.33

    10.2 65* Timişu de Sus Hm.  10 - - 13.439.9 503.9 50 PREDEAL 2 16 13.59 2 14.017.4 80  Azuga 8 - - 14.094.0 Buşteni  4 - - 14.137.6 522.9 90 SINAIA 8 14.21 1 14.225.4 80 Valea Largă Hm.  6 - - 14.289.7 85 Comarnic 7 - - 14.35

    14.2 100 Câmpina 3 12 - - 14.4714.2 110 Floreşti Prahova  8 - - 14.5511.7 120 BUDA 6 - - 15.01

    6.9 585.0 125 PLOIEŞTI VEST  2 6 15.07 2 15.092.9 90 P. M. Ram. Ploieşti Tj.  330  - - 15.1230 4.6 592.5 120 BRAZI 230  - - 15.15

    11.7 Crivina 6 - - 15.219.5 Periş  5 - - 15.26

    13.3 BUFTEA 7 - - 15.333.5 140 P. mac. R1 Buciumeni 2 - - 15.354.0 CHITILA 2 - - 15.379.4 643.9 BUCUREŞTI NORD GR.A  3 13 15.50

    12h 25m SUMARUL... 31 682 63PROCENT DE FRÂNARE = 126.TONAJ MAXIM : 500 tone.

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    21/58

    21

    Tren international "ADY ENDRE" Cluj Napoca - Budapesta KeletiNr. 362-1 CLUJ NAPOCA - EPISCOPIA BIHOR - BIHARKERESZTES

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    CLUJ NAPOCA 06.544.8 80 Baciu Triaj Hm. 6 - - 07.007.2 Mera Hm. 6 - - 07.068.2 85 Gârbău Hm.  7 - - 07.13

    7.7 27.9  AGHIRES 7 07.20 1 07.2110.9 65 Stana Hm. 14 - - 07.3510.6 49.4 60 HUEDIN 1 13 07.48 1 07.49

    8.8 100 Brăişoru Hm.  7 - - 07.566.5 80 Poieni 1 7 - - 08.037.1 71.8 70 CIUCEA HM. 8 08.11 1 08.12

    10.8 85 Piatra Craiului Hm. 9 - - 08.214.0 Bulz Hm. 4 - - 08.255.9 92.5 BRATCA 7 08.32 1 08.336.3 98.8 70 ŞUNCUIUŞ HM.  8 08.41 1 08.426.8 Vadu Crişului Hm.  1 8 - - 08.50

    12.2 117.8 120  ALEŞD  1 12 09.02 1 09.03

    6.8 Telechiu Hm. 7 - - 09.104.4 100 Tileagd 5 - - 09.15

    13.6 Oşorhei Hm.  1 11 - - 09.263.0 80 Ram. Oradea Est Gr. A 3 - - 09.292.8 148.4 Oradea Est 3 - - 09.323.7 152.1 70 ORADEA 6 09.38 3 09.415.7 157.8 80 EPISCOPIA BIHOR 8 09.49 15 10.047.1 164.9 60 EPISCOPIA BIHOR FR. 9 - - 10.135.4 100 BIHARKERESZTES 6 10.19

    03h 25m SUMARUL... 5 181 24PROCENT DE FRÂNARE = 105.TONAJ MAXIM = 450 tone.

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    22/58

    22

    Tren international "ADY ENDRE" Budapesta Keleti - Cluj NapocaNr. 363-2 BIHARKERESZTES - EPISCOPIA BIHOR - ORADEA

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    BIHARKERESZTES 22.305.4 100 EPISCOPIA BIHOR FR. 6 - - 22.367.1 7.1 60 EPISCOPIA BIHOR 9 22.45 15 23.005.7 12.8 80 ORADEA 8 23.08

    00h 38m SUMARUL... 0 23 15PROCENT DE FRÂNARE = 105.TONAJ MAXIM = 450 tone.

    Tren international ORADEA - PUSPOKLADANYNr. 364-1 ORADEA - EPISCOPIA BIHOR - BIHARKERESZTES

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    ORADEA 11.475.7 5.7 80 EPISCOPIA BIHOR 8 11.55 15 12.107.1 12.8 60 EPISCOPIA BIHOR FR. 9 - - 12.195.4 100 BIHARKERESZTES 6 12.25

    00h 38m SUMARUL... 0 23 15PROCENT DE FRÂNARE = 105.TONAJ MAXIM: 450 tone;

    Tren international PUSPOKLADANY- ORADEANr. 365-2 BIHARKERESZTES - EPISCOPIA BIHOR - ORADEA

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    BIHARKERESZTES 15.355.4 100 EPISCOPIA BIHOR FR. 6 - - 15.417.1 7.1 60 EPISCOPIA BIHOR 9 15.50 17 16.075.7 12.8 80 ORADEA 8 16.15

    00h 40m SUMARUL... 0 23 17PROCENT DE FRÂNARE = 105.TONAJ MAXIM = 450 tone.

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    23/58

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    24/58

    24

    Tren nr. 366-1

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    7.2 80 Mera Hm. 6 - - 15.228.2 85 Gârbău Hm.  7 - - 15.297.7 411.2  AGHIRES 8 15.37 1 15.38

    10.9 65 Stana Hm. 14 - - 15.5210.6 432.7 60 HUEDIN 1 13 16.05 1 16.06

    8.8 100 Brăişoru Hm.  7 - - 16.136.5 80 Poieni 1 7 - - 16.207.1 455.1 70 CIUCEA HM. 8 16.28 1 16.29

    10.8 85 Piatra Craiului Hm. 9 - - 16.384.0 Bulz Hm. 4 - - 16.425.9 475.8 BRATCA 7 16.49 1 16.506.3 70 Şuncuiuş Hm.  8 - - 16.586.8 Vadu Crişului Hm.  1 7 - - 17.05

    12.2 501.1 120  ALEŞD  1 11 17.16 1 17.176.8 Telechiu Hm. 7 - - 17.244.4 100 Tileagd 5 - - 17.29

    13.6 Oşorhei Hm.  1 11 - - 17.40

    3.0 80 Ram. Oradea Est Gr. A 230  - - 17.4230 2.8 531.7 ORADEA EST 230  - - 17.453.7 535.4 70 ORADEA 5 17.50 2 17.525.7 541.1 80 EPISCOPIA BIHOR 8 18.00 15 18.157.1 548.2 60 EPISCOPIA BIHOR FR. 9 - - 18.245.4 100 BIHARKERESZTES 6 18.30

    10h 32m SUMARUL... 20 578 54PROCENT DE FRÂNARE = 105.TONAJ MAXIM:Braşov - Cluj Napoca = 450 tone;

    Cluj Napoca - Episcopia Bihor= 550 tone.

    Staţia Cluj Napoca ataşează grupa de vagoane de la Târgu Mureş, tren 4537  

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    25/58

    25

    Tren international "HARGHITA" Budapesta Keleti - Braşov Nr. 367-2 BIHARKERESZTES - EPISCOPIA BIHOR - CLUJ NAPOCA - DEDA - BRAŞOV 

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    BIHARKERESZTES 10.505.4 100 EPISCOPIA BIHOR FR. 6 - - 10.567.1 7.1 60 EPISCOPIA BIHOR 9 11.05 15 11.205.7 12.8 80 ORADEA 8 11.28 2 11.30

    3.7 16.5 70 ORADEA EST 5 - - 11.352.8 80 Ram. Oradea Est Gr. A 230  - - 11.3730 3.0 Oşorhei Hm.  230  - - 11.40

    13.6 Tileagd 1 11 - - 11.514.4 100 Telechiu Hm. 4 - - 11.556.8 47.1  ALEŞD  6 12.01 1 12.02

    12.2 120 Vadu Crişului Hm.  1 12 - - 12.146.8 Şuncuiuş Hm.  1 7 - - 12.216.3 72.4 70 BRATCA 8 12.29 1 12.305.9 Bulz Hm. 7 - - 12.374.0 85 Piatra Craiului Hm. 4 - - 12.41

    10.8 93.1 CIUCEA HM. 10 12.51 1 12.52

    7.1 70 Poieni 2 9 - - 13.016.5 80 Brăişoru Hm.  6 - - 13.078.8 115.5 100 HUEDIN 7 13.14 1 13.15

    10.6 60 Stana Hm. 12 - - 13.2710.9 137.0 65  AGHIRES 11 13.38 1 13.39

    7.7 85 Gârbău Hm.  7 - - 13.468.2 Mera Hm. 7 - - 13.537.2 80 Baciu Triaj Hm. 6 - - 13.594.8 164.9 CLUJ NAPOCA 7 14.06 16 14.226.6 120 Cluj Napoca Est 8 - - 14.305.7 177.2  APAHIDA 2 6 - - 14.360.8 50 Ram. Cojocna 1 - - 14.378.1 Jucu Hm. 11 - - 14.487.2 Bonţida Hm.  10 - - 14.586.5 50** Iclod Hm. 9 - - 15.07

    10.0 209.8 GHERLA 14 15.21 1 15.2213.9 223.7 DEJ CĂLĂTORI  19 15.41 3 15.44

    1.1 80 Ram. Dej Gr. B 2 - - 15.461.6 226.4 Dej Triaj 2 - - 15.489.0 Reteag Hm. 7 - - 15.557.8 100* Coldău Hm.  6 - - 16.015.1 248.3 BECLEAN PE SOMEŞ  3 9 16.10 2 16.127.4 Şintereag Hm.  8 - - 16.20

    11.2 266.9 90 MĂGHERUŞ ŞIEU HM.  9 - - 16.29

    6.3 273.2 SĂRĂŢEL  2 7 16.36 2 16.389.3 Mărişelu Hm.  11 - - 16.498.5 Şieu Hm.  8 - - 16.57

    11.4 Monor Gledin 1 12 - - 17.0910.0 70 Râpa de Jos Hm. 9 - - 17.18

    7.6 320.0 DEDA 1 9 17.27 2 17.293.9 Deda Bistra Hm. 5 - - 17.345.3 Răstoliţa Hm.  530  - - 17.3930 

    12.7 Lunca Bradului Hm. 1630  - - 17.5612.7 50 Stânceni Hm. 1630  - - 18.1230 

    9.3 363.9 TOPLIŢA  1430  18.27 2 18.296.0 65 Gălăuţaş Hm.  7 - - 18.367.5 50 Subcetate Mureş Hm.  10 - - 18.46

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    26/58

    26

    Tren nr. 367-2

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    7.5 50 Subcetate Mureş Hm.  10 - - 18.468.5 80 Ditrău  730  - - 18.5330 7.6 Lăzarea Hm.  5 - - 18.5830 4.4 397.9 100 GHEORGHENI 2 630  19.05 2 19.079.0 Voşlăbeni Hm.  730  - - 19.1430 

    10.1 70 Izvoru Mureşului Hm.  10 - - 19.2430 10.9 427.9 IZVORU OLTULUI 1130  19.36 2 19.3810.0 80 Mădăraş Ciuc Hm.  830  - - 19.4630 

    7.1 445.0 SICULENI 2 1030  19.57 2 19.598.2 453.2 MIERCUREA CIUC 10 20.09 6 20.157.8 100 Sâncrăieni Hm.  8 - - 20.236.0 Sânsimion Hm. 430  - - 20.2730 9.0 Tuşnad Sat  7 - - 20.3430 5.7 481.7 65 B ĂILE TUŞNAD HM.  630  20.41 2 20.436.1 Bicsadu Oltului Hm. 7 - - 20.507.8 70 Malnaş Băi  830  - - 20.5830 

    11.0 Bodoc Hm. 1030  - - 21.09

    9.5 516.1 100 SFÂNTU GHEORGHE 2 11 21.20 7 21.277.6 Ozun Hm. 730  - - 21.3430 8.6 90 Prejmer Hm. 7 - - 21.4130 8.7 Hărman  630  - - 21.487.2 548.2 70 BRAŞOV  9 21.57

    11h 07m SUMARUL... 20 596 71PROCENT DE FRÂNARE = 105.TONAJ MAXIM: Episcopia Bihor - Cluj Napoca = 550 tone;

    Cluj Napoca - Braşov = 450 tone.

    Staţia Cluj Napoca detaşează grupa de vagoane pentru Târgu Mureş, tren 4536. 

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    27/58

    27

    Tren international SALONTA - PUSPOKLADANYNr. 368-1 SALONTA - ORADEA - EPISCOPIA BIHOR - BIHARKERESZTES

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    SALONTA 13.4012.5 12.5 CEFA HM. 12 13.52 1 13.5310.4 22.9 70 LEŞ BIHOR HM.  11 14.04 1 14.0510.8 33.7 ORADEA VEST HM. 11 14.16 1 14.17

    5.5 39.2 100 ORADEA 8 14.25 15 14.405.7 44.9 80 EPISCOPIA BIHOR 8 14.48 15 15.037.1 52.0 60 EPISCOPIA BIHOR FR. 9 - - 15.125.4 100 BIHARKERESZTES 6 15.18

    01h 38m SUMARUL... 0 65 33PROCENT DE FRÂNARE = 105Tonaj maxim: 500 tone

    Tren international PUSPOKLADANY- SALONTANr. 369-2 BIHARKERESZTES - EPISCOPIA BIHOR - ORADEA -SALONTA

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    BIHARKERESZTES 08.545.4 100 EPISCOPIA BIHOR FR. 6 - - 09.007.1 7.1 60 EPISCOPIA BIHOR 9 09.09 15 09.245.7 12.8 80 ORADEA 9 09.33 21 09.545.5 100 Oradea Vest Hm. 8 - - 10.02

    10.8 29.1 LEŞ BIHOR HM.  10 10.12 1 10.1310.4 39.5 70 CEFA HM. 11 10.24 1 10.2512.5 52.0 SALONTA 12 10.3701h 43m SUMARUL... 0 65 38

    PROCENT DE FRÂNARE = 105.

    TONAJ MAXIM: 500 tone;

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    28/58

    28

    Tren international BUCUREŞTI - VADU SIRETULUINr. 380-1 BUCUREŞTI NORD - DORNEŞTI Nr. 380 DORNEŞTI - VADU SIRETULUI

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    BUCUREŞTI NORD GR.A  06.159.4 CHITILA 8 - - 06.234.0 P. mac. R1 Buciumeni 3 - - 06.263.5 BUFTEA 2 - - 06.28

    13.3 120 Periş  7 - - 06.359.5 Crivina 6 - - 06.41

    11.7 51.4 BRAZI 7 - - 06.484.6 P. M. Ram. Ploieşti Tj.  2 5 - - 06.533.5 59.5 90 PLOIEŞTI SUD  1 5 06.58 3 07.014.3 PLOIEŞTI EST 1 6 - - 07.076.8 70.6 VALEA CĂLUGĂREASCĂ HM  2 8 - - 07.155.6 Cricov Hm. 5 - - 07.209.5 Inoteşti Hm.  8 - - 07.287.4 93.1 MIZIL 7 07.35 2 07.377.6 Săhăteni Hm.  3 10 - - 07.47

    12.0 Ulmeni 10 - - 07.5712.9 Buzău Ram. Gr. A  2 12 - - 08.09

    2.5 128.1 BUZĂU  3 08.12 3 08.152.9 Buzău Ram. Boboc  3 - - 08.188.6 Boboc Hm. 7 - - 08.25

    10.7 80 Zoita Hm. 9 - - 08.3411.3 161.6 R MNICU S RAT  2 12 08.46 2 08.4814.9 Sihlea Hm. 15 - - 09.03

    7.2 Gugeşti  6 - - 09.097.3 Coteşti Hm.  8 - - 09.177.9 198.9 FOCŞANI  2 9 09.26 2 09.28

    11.7 Putna Seacă Hm.  13 - - 09.416.4 Mărăşeşti Ram. Putna  1 6 - - 09.471.6 218.6 MĂRĂŞEŞTI  2 09.49 2 09.516.3 Pădureni Putna Hm.  6 - - 09.578.4 Pufeşti Hm.  7 - - 10.04

    11.0 244.3  ADJUD 4 13 10.17 2 10.19

    13.7 Sascut Hm. 9 - - 10.289.2 Orbeni Hm. 5 - - 10.33

    14.8 Faraoani Hm. 9 - - 10.429.7 Valea Seacă  6 - - 10.48

    10.8 302.5 BACĂU  3 10 10.58 10 11.0812.0 Iteşti Hm.  9 - - 11.17

    9.0 Galbeni 5 - - 11.2211.2 120 Săcueni Roman Hm.  7 - - 11.2911.6 346.3 ROMAN 1 10 11.39 2 11.41

    8.1 Săbăoani Hm.  6 - - 11.477.1 Mirceşti  4 - - 11.51

    14.1 Muncel Hm. 8 - - 11.598.6 384.2 PAŞCANI TRIAJ  6 - - 12.052.3 386.5 PAŞCANI  3 5 12.10 2 12.12

    10.8 Lespezi Hm. 7 - - 12.1910.4 407.7 100 DOLHASCA 8 12.27 1 12.2811.6 Liteni Hm. 8 - - 12.3613.0 432.3 120 VEREŞTI  9 12.45 2 12.47

    6.6 Văratec  6 - - 12.538.2 447.1 SUCEAVA 8 13.01 20 13.212.5 449.6 50 SUCEAVA NORD 4 9 13.30 1 13.318.2 457.8 DĂRMĂNEŞTI  10 13.41 2 13.439.5 467.3 100 MILIŞ UŢI HM.  10 13.53 1 13.54

    12.3 479.6 DORNEŞTI  13 14.07 4 14.118.3 487.9 VICŞANI  2 15 14.26 54 15.204.0 491.9 50 VICŞANI FR.  8 - - 15.286.6 VADU SIRETULUI 12 15.40

    09h 25m SUMARUL... 33 450 115

    PROCENT DE FRÂNARE = 110. TONAJ MAXIM: 500 tone;

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    29/58

    29

    Tren international VADU SIRETULUI - BUCUREŞTI Nr. 381 VADU SIRETULUI - DORNEŞTI Nr. 381-2 DORNEŞTI - BUCUREŞTI NORD 

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    VADU SIRETULUI 13.406.6 VICŞANI FR.  12 - - 13.524.0 4.0 50 VICŞANI  10 14.02 50 14.528.3 12.3 DORNEŞTI  13 15.05 1 15.06

    12.3 24.6 MILIŞĂUŢI HM.  14 15.20 1 15.219.5 34.1 100 D RM NEŞTI  10 15.31 1 15.328.2 42.3 SUCEAVA NORD 2 10 15.42 1 15.432.5 44.8 50 SUCEAVA 5 15.48 13 16.018.2 Văratec  7 - - 16.086.6 59.6 120 VEREŞTI  6 16.14 1 16.15

    13.0 Liteni Hm. 11 - - 16.2611.6 84.2 DOLHASCA 8 16.34 1 16.3510.4 100 Lespezi Hm. 8 - - 16.4310.8 105.4 PAŞCANI  6 13 16.56 1 16.57

    2.3 PAŞCANI TRIAJ  3 - - 17.008.6 Muncel Hm. 6 - - 17.06

    14.1 Mirceşti  8 - - 17.14

    7.1 Săbăoani Hm.  4 - - 17.188.1 145.6 ROMAN 6 17.24 1 17.2511.6 Săcueni Roman Hm.  8 - - 17.3311.2 120 Galbeni 6 - - 17.39

    9.0 Iteşti Hm.  5 - - 17.4412.0 189.4 BACĂU  4 13 17.57 7 18.0410.8 Valea Seacă  9 - - 18.13

    9.7 Faraoani Hm. 7 - - 18.2014.8 Orbeni Hm. 8 - - 18.28

    9.2 Sascut Hm. 5 - - 18.3313.7 247.6  ADJUD 6 14 18.47 2 18.4911.0 Pufeşti Hm.  10 - - 18.59

    8.4 Pădureni Putna Hm.  7 - - 19.066.3 273.3 MĂRĂŞEŞTI  4 10 19.16 1 19.171.6 Mărăşeşti Ram. Putna  3 - - 19.206.4 Putna Seacă Hm.  6 - - 19.26

    11.7 293.0 FOCŞANI  1 15 19.41 1 19.427.9 Coteşti Hm.  7 - - 19.497.3 Gugeşti  8 - - 19.577.2 Sihlea Hm. 6 - - 20.03

    14.9 330.3 R MNICU S RAT  2 16 20.19 1 20.2011.3 Zoita Hm. 10 - - 20.3010.7 80 Boboc Hm. 9 - - 20.39

    8.6 Buzău Ram. Boboc  2 9 - - 20.482.9 363.8 BUZ ĂU  3 20.51 2 20.532.5 Buzău Ram. Gr. A  3 - - 20.56

    12.9 Ulmeni 10 - - 21.0612.0 Săhăteni Hm.  2 12 - - 21.18

    7.6 398.8 MIZIL 7 21.25 1 21.26

    7.4 Inoteşti Hm.  7 - - 21.339.5 Cricov Hm. 8 - - 21.415.6 421.3 VALEA CĂLUGĂREASCĂ HM  3 8 - - 21.496.8 PLOIEŞTI EST  2 8 - - 21.574.3 432.4 PLOIEŞTI SUD  2 7 22.04 2 22.063.5 90 P. M. Ram. Ploieşti Tj.  5 - - 22.114.6 440.5 BRAZI 4 - - 22.15

    11.7 Crivina 7 - - 22.229.5 Periş  5 - - 22.27

    13.3 120 BUFTEA 7 - - 22.343.5 P. mac. R1 Buciumeni 2 - - 22.364.0 CHITILA 2 - - 22.389.4 491.9 BUCUREŞTI NORD GR.A  3 12 22.50

    09h 10m SUMARUL... 39 462 88

    PROCENT DE FRÂNARE = 110. TONAJ MAXIM: 500 tone;

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    30/58

    30

    Nr. 384-1 SUCEAVA - DORNEŞTI Nr. 384 DORNEŞTI - VADU SIRETULUI

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    SUCEAVA 10.552.5 50 SUCEAVA NORD 5 11.00 1 11.018.2 10.7 DĂRMĂNEŞTI  10 11.11 1 11.129.5 20.2 100 MILIŞĂUŢI HM.  10 11.22 1 11.23

    12.3 32.5 DORNEŞTI  14 11.37 1 11.388.3 40.8 VICŞANI  2 15 11.53 42 12.354.0 44.8 50 VICŞANI FR.  10 - - 12.456.6 44.8 VADU SIRETULUI 10 12.55

    02h 00m SUMARUL... 2 74 46PROCENT DE FRÂNARE = 110.TONAJ MAXIM: 500 tone;

    Nr. 385 VADU SIRETULUI - DORNEŞTI Nr. 385-2 DORNEŞTI - SUCEAVA

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    VADU SIRETULUI 16.356.6 VICŞANI FR.  12 - - 16.474.0 4.0 50 VICŞANI  14 17.01 45 17.468.3 12.3 DORNEŞTI  13 17.59 2 18.01

    12.3 Milişăuţi Hm.  15 18.16 1 18.179.5 34.1 100 DĂRMĂNEŞTI  10 18.27 1 18.288.2 42.3 SUCEAVA NORD 2 10 18.38 1 18.392.5 44.8 50 SUCEAVA 6 18.45

    02h 10m SUMARUL... 2 80 50

    PROCENT DE FRÂNARE = 110.TONAJ MAXIM: 500 tone;

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    31/58

    31

    Tren international "PRIETENIA" Chişinău - Bucureşti Nord Nr. 401 UNGHENI - NICOLINA - PAŞCANI TRIAJ Nr. 401-2 PAŞCANI TRIAJ - BUCUREŞTI NORD 

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    UNGHENI 20.350.8 40 UNGHENI PRUT FR. 4 20.39 3 20.420.6 0.6 UNGHENI PRUT HM. 2 20.44 60 21.445.8 Cristeşti Jijia  8 - - 21.523.8 80 Holboca Hm. 4 - - 21.566.9 Socola 2 11 - - 22.072.5 19.6 50 NICOLINA 5 22.12 1 22.132.2 21.8 65 IAŞI  5 22.18 20 22.38

    14.1 35.9 100 LEŢCANI  12 - - 22.508.8 44.7 PODU ILOAIEI 6 - - 22.56

    11.0 95 Sârca Hm. 8 - - 23.0411.0 T RGU FRUMOS 2 10 - - 23.1416.1 80 Ruginoasa Hm. 13 - - 23.2713.4 95 Ramificaţia Paşcani  4 14 - - 23.41

    1.8 98.0 30 PAŞCANI TRIAJ  5 23.46 3 23.498.6 Muncel Hm. 8 - - 23.57

    14.1 Mirceşti  10 - - 00.077.1 Săbăoani Hm.  5 - - 00.128.1 135.9 ROMAN 7 00.19 1 00.20

    11.6 Săcueni Roman Hm.  11 - - 00.3111.2 Galbeni 8 - - 00.39

    9.0 100 Iteşti Hm.  7 - - 00.4612.0 179.7 BACĂU  4 12 00.58 2 01.0010.8 Valea Seacă  9 - - 01.09

    9.7 Faraoani Hm. 7 - - 01.1614.8 Orbeni Hm. 10 - - 01.26

    9.2 Sascut Hm. 6 - - 01.3213.7 237.9  ADJUD 6 15 01.47 1 01.4811.0 Pufeşti Hm.  10 - - 01.58

    8.4 Pădureni Putna Hm.  7 - - 02.056.3 263.6 MĂRĂŞEŞTI  4 10 02.15 1 02.16

    1.6 Mărăşeşti Ram. Putna  3 - - 02.196.4 Putna Seacă Hm.  6 - - 02.25

    11.7 283.3 FOCŞANI  1 15 02.40 2 02.427.9 Coteşti Hm.  7 - - 02.497.3 Gugeşti  8 - - 02.577.2 Sihlea Hm. 6 - - 03.03

    14.9 320.6 RÂMNICU SĂRAT  2 15 - - 03.1811.3 Zoita Hm. 9 - - 03.2710.7 80 Boboc Hm. 9 - - 03.36

    8.6 Buzău Ram. Boboc  2 9 - - 03.452.9 354.1 BUZ U  3 03.48 10 03.582.5 Buzău Ram. Gr. A  3 - - 04.01

    12.9 Ulmeni 10 - - 04.1112.0 Săhăteni Hm.  2 12 - - 04.23

    7.6 Mizil 6 - - 04.297.4 Inoteşti Hm.  6 - - 04.359.5 Cricov Hm. 8 - - 04.435.6 411.6 VALEA CĂLUGĂREASCĂ HM  3 8 - - 04.516.8 PLOIEŞTI EST  2 8 - - 04.594.3 422.7 PLOIEŞTI SUD  2 7 05.06 3 05.093.5 90 P. M. Ram. Ploieşti Tj.  5 - - 05.144.6 430.8 BRAZI 4 - - 05.18

    11.7 Crivina 8 - - 05.269.5 Periş  7 - - 05.33

    13.3 100 BUFTEA 10 - - 05.433.5 P. mac. R1 Buciumeni 330  - - 05.4630 4.0 CHITILA 330  - - 05.509.4 482.2 BUCUREŞTI NORD GR.A  3 14 06.04

    09h 29m SUMARUL... 39 462 107Frână nemoderabilă la defrânare. PROCENT DE FRÂNARE = 85TONAJ MAXIM: Ungheni - Iaşi = 600 tone . Iaşi - Bucureşti Nor d = 720 tone.Staţia Iaşi ataşează grupa de vagoane pentru Bucureşti Nord. 

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    32/58

    32

    Tren international "PRIETENIA" Bucureşti Nord - Chişinău Nr. 402-1 BUCUREŞTI NORD - PAŞCANI TRIAJ Nr. 402 PAŞCANI TRIAJ - NICOLINA - UNGHENI

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    BUCUREŞTI NORD GR.A  19.159.4 CHITILA 10 - - 19.254.0 P. mac. R1 Buciumeni 230  - - 19.2730 3.5 BUFTEA 230  - - 19.30

    13.3 100 Periş  9 - - 19.399.5 Crivina 7 - - 19.46

    11.7 51.4 BRAZI 8 - - 19.544.6 P. M. Ram. Ploieşti Tj.  2 5 - - 19.593.5 59.5 90 PLOIEŞTI SUD  1 5 20.04 2 20.064.3 63.8 PLOIEŞTI EST  2 7 - - 20.136.8 70.6 VALEA CĂLUGĂREASCĂ HM  2 9 - - 20.225.6 Cricov Hm. 5 - - 20.279.5 Inoteşti Hm.  8 - - 20.357.4 Mizil 6 - - 20.417.6 Săhăteni Hm.  3 10 - - 20.51

    12.0 Ulmeni 10 - - 21.0112.9 Buzău Ram. Gr. A  2 13 - - 21.14

    2.5 128.1 BUZĂU  4 21.18 11 21.292.9 Buzău Ram. Boboc  4 - - 21.338.6 Boboc Hm. 7 - - 21.40

    10.7 80 Zoita Hm. 9 - - 21.4911.3 161.6 R MNICU S RAT  2 13 - - 22.0214.9 Sihlea Hm. 15 - - 22.17

    7.2 Gugeşti  7 - - 22.247.3 Coteşti Hm.  8 - - 22.327.9 198.9 FOCŞANI  2 10 22.42 2 22.44

    11.7 Putna Seacă Hm.  16 - - 23.006.4 Mărăşeşti Ram. Putna  1 7 - - 23.071.6 218.6 MĂRĂŞEŞTI  3 23.10 2 23.126.3 Pădureni Putna Hm.  7 - - 23.198.4 Pufeşti Hm.  7 - - 23.26

    11.0 244.3  ADJUD 4 14 23.40 2 23.42

    13.7 Sascut Hm. 11 - - 23.539.2 Orbeni Hm. 6 - - 23.59

    14.8 Faraoani Hm. 10 - - 00.099.7 Valea Seacă  7 - - 00.16

    10.8 302.5 BACĂU  3 11 00.27 2 00.2912.0 Iteşti Hm.  10 - - 00.39

    9.0 100 Galbeni 6 - - 00.4511.2 Săcueni Roman Hm.  8 - - 00.5311.6 346.3 ROMAN 1 10 01.03 2 01.05

    8.1 Săbăoani Hm.  7 - - 01.127.1 Mirceşti  5 - - 01.17

    14.1 Muncel Hm. 10 - - 01.278.6 384.2 PAŞCANI TRIAJ  3 10 01.37 3 01.401.8 30 Ramificaţia Paşcani  5 - - 01.45

    13.4 95 Ruginoasa Hm. 10 - - 01.5516.1 80 T RGU FRUMOS 13 - - 02.0811.0 95 Sârca Hm. 8 - - 02.1611.0 437.5 PODU ILOAIEI 3 11 - - 02.27

    8.8 446.3 100 LEŢCANI  6 - - 02.3314.1 460.4 IAŞI  5 16 02.49 20 03.09

    2.2 462.6 65 NICOLINA 6 03.15 2 03.172.5 50 Socola 5 - - 03.226.9 Holboca Hm. 9 - - 03.313.8 80 Cristeşti Jijia  4 - - 03.355.8 481.6 UNGHENI PRUT HM. 2 10 03.45 52 04.370.6 482.2 UNGHENI PRUT FR. 2 04.39 20 04.590.8 40 UNGHENI 3 05.02

    09h 47m SUMARUL... 38 467 120Frână nemoderabilă la defrânare. PROCENT DE FRÂNARE = 85TONAJ MAXIM: Bucureşti Nord - Iaşi = 720 tone . Iaşi - Ungheni = 600 tone.Staţia Iaşi detaşează grupa de vagoane pentru loco. 

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    33/58

    33

    Tren international "CORONA" Braşov - Budapesta KeletiNr. 406-1 BRAŞOV - DEDA-CLUJ NAPOCA- EPISCOPIA BIHOR - BIHARKERESZTES

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    BRAŞOV  18.437.2 70 Hărman  830  - - 18.5130 8.7 90 Prejmer Hm. 630  - - 18.588.6 Ozun Hm. 630  - - 19.0430 

    7.6 32.1 100 SFÂNTU GHEORGHE 630  19.11 2 19.139.5 Bodoc Hm. 7 - - 19.20

    11.0 70 Malnaş Băi  930  - - 19.2930 7.8 Bicsadu Oltului Hm. 8 - - 19.3730 6.1 66.5 65 BĂILE TUŞNAD HM.  630  19.44 1 19.455.7 Tuşnad Sat  6 - - 19.519.0 Sânsimion Hm. 730  - - 19.5830 6.0 100 Sâncrăieni Hm.  430  - - 20.037.8 95.0 MIERCUREA CIUC 2 9 20.12 2 20.148.2 103.2 SICULENI 8 20.22 3 20.257.1 80 Mădăraş Ciuc Hm.  730  - - 20.3230 

    10.0 120.3 IZVORU OLTULUI 830  20.41 2 20.43

    10.9 70 Izvoru Mureşului Hm.  1030

      - - 20.5330

     10.1 Voşlăbeni Hm.  1030  - - 21.049.0 150.3 GHEORGHENI 2 9 21.13 2 21.154.4 100 Lăzarea Hm.  330  - - 21.1830 7.6 Ditrău  5 - - 21.2330 8.5 80 Subcetate Mureş Hm.  730  - - 21.317.5 50 Gălăuţaş Hm.  10 - - 21.416.0 184.3 65 TOPLIŢA  7 21.48 1 21.499.3 Stânceni Hm. 15 - - 22.04

    12.7 50 Lunca Bradului Hm. 1630  - - 22.2030 12.7 Răstoliţa Hm.  1630  - - 22.37

    5.3 Deda Bistra Hm. 530  - - 22.4230 3.9 228.2

    DEDA 2 630

      22.49 1 22.507.6 235.8 RÂPA DE JOS HM.   10 23.00 6 23.0610.0 70 Monor Gledin 14 - - 23.2011.4 Şieu Hm.  1 13 - - 23.33

    8.5 Mărişelu Hm.  9 - - 23.429.3 275.0 SĂRĂŢEL  1 12 23.54 1 23.556.3 281.3 Măgheruş Şieu Hm.  6 - - 00.01

    11.2 90 Şintereag Hm.  9 - - 00.107.4 299.9 BECLEAN PE SOMEŞ  2 9 00.19 1 00.205.1 Coldău Hm.  3 9 - - 00.297.8 80** Reteag Hm. 9 - - 00.389.0 321.8 Dej Triaj 8 - - 00.461.6 80 Ram. Dej Gr. B 2 - - 00.48

    1.1 324.5 DEJ CĂLĂTORI  2 00.50 7 00.5713.9 338.4 GHERLA 14 01.11 2 01.1310.0 70* Iclod Hm. 10 - - 01.23

    6.5 Bonţida Hm.  6 - - 01.297.2 Jucu Hm. 7 - - 01.368.1 50 Ram. Cojocna 11 - - 01.470.8 371.0  APAHIDA 1 - - 01.485.7 120 Cluj Napoca Est 2 6 - - 01.546.6 383.3 CLUJ NAPOCA 8 02.02 22 02.244.8 80 Baciu Triaj Hm. 6 - - 02.307.2 Mera Hm. 6 - - 02.368.2 85 Gârbău Hm.  7 - - 02.43

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    34/58

    34

    Tren nr. 406-1

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    8.2 85 Gârbău Hm.  7 - - 02.437.7  Aghires 7 - - 02.50

    10.9 65 Stana Hm. 12 - - 03.0210.6 432.7 60 HUEDIN 1 13 03.15 1 03.16

    8.8 100 Brăişoru Hm.  7 - - 03.23

    6.5 80 Poieni 1 7 - - 03.307.1 70 Ciucea Hm. 7 - - 03.37

    10.8 85 Piatra Craiului Hm. 9 - - 03.464.0 Bulz Hm. 4 - - 03.505.9 Bratca 6 - - 03.566.3 70 Şuncuiuş Hm.  7 - - 04.036.8 Vadu Crişului Hm.  1 8 - - 04.11

    12.2 501.1 120  ALEŞD  1 12 04.23 1 04.246.8 Telechiu Hm. 7 - - 04.314.4 100 Tileagd 4 - - 04.35

    13.6 Oşorhei Hm.  1 11 - - 04.463.0 80 Ram. Oradea Est Gr. A 230  - - 04.4830 

    2.8 531.7 ORADEA EST 230  - - 04.513.7 535.4 70 ORADEA 5 04.56 8 05.045.7 541.1 80 EPISCOPIA BIHOR 8 05.12 23 05.357.1 548.2 60 EPISCOPIA BIHOR FR. 9 - - 05.445.4 100 BIHARKERESZTES 6 05.50

    11h 07m SUMARUL... 20 581 86PROCENT DE FRÂNARE = 105.TONAJ MAXIM = 450 tone.

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    35/58

    35

    Tren international "CORONA" Budapesta Keleti - Braşov Nr. 407-2 BIHARKERESZTES - EPISCOPIA BIHOR - CLUJ NAPOCA - DEDA -BRAŞOV 

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    BIHARKERESZTES 19.395.4 100 EPISCOPIA BIHOR FR. 6 - - 19.457.1 7.1 60 EPISCOPIA BIHOR 10 19.55 15 20.105.7 12.8 80 ORADEA 8 20.18 4 20.22

    3.7 16.5 70 ORADEA EST 5 - - 20.272.8 80 Ram. Oradea Est Gr. A 3 - - 20.303.0 Oşorhei Hm. 3 - - 20.33

    13.6 Tileagd 1 12 - - 20.454.4 100 Telechiu Hm. 5 - - 20.506.8 47.1  ALEŞD  6 20.56 1 20.57

    12.2 120 Vadu Crişului Hm.  1 13 - - 21.106.8 66.1 ŞUNCUIUŞ HM.  1 9 21.19 1 21.206.3 72.4 70 BRATCA 8 21.28 2 21.305.9 Bulz Hm. 7 - - 21.374.0 85 Piatra Craiului Hm. 4 - - 21.41

    10.8 93.1 CIUCEA HM. 10 21.51 2 21.53

    7.1 70 Poieni 2 11 - - 22.046.5 80 Brăişoru Hm.  6 - - 22.108.8 115.5 100 HUEDIN 8 22.18 2 22.20

    10.6 60 Stana Hm. 12 - - 22.3210.9 137.0 65  AGHIRES 12 22.44 1 22.45

    7.7 85 Gârbău Hm.  8 - - 22.538.2 Mera Hm. 7 - - 23.007.2 80 Baciu Triaj Hm. 6 - - 23.064.8 164.9 CLUJ NAPOCA 6 23.12 18 23.306.6 120 Cluj Napoca Est 8 - - 23.385.7 177.2  APAHIDA 2 6 - - 23.440.8 50 Ram. Cojocna 1 - - 23.458.1 Jucu Hm. 11 - - 23.567.2 Bonţida Hm.  9 - - 00.056.5 50** Iclod Hm. 8 - - 00.13

    10.0 209.8 GHERLA 13 00.26 1 00.2713.9 223.7 DEJ CĂLĂTORI  19 00.46 5 00.51

    1.1 80 Ram. Dej Gr. B 2 - - 00.531.6 226.4 Dej Triaj 2 - - 00.559.0 Reteag Hm. 6 - - 01.017.8 100* Coldău Hm.  6 - - 01.075.1 248.3 BECLEAN PE SOMEŞ  3 9 01.16 1 01.177.4 Şintereag Hm.  7 - - 01.24

    11.2 266.9 90 MĂGHERUŞ ŞIEU HM.  8 - - 01.32

    6.3 273.2 SĂRĂŢEL  2 7 01.39 1 01.409.3 282.5 MĂRIŞELU HM.    12 01.52 5 01.578.5 Şieu Hm.  9 - - 02.06

    11.4 Monor Gledin 1 11 - - 02.1710.0 70 Râpa de Jos Hm. 9 - - 02.26

    7.6 320.0 DEDA 1 9 02.35 3 02.383.9 Deda Bistra Hm. 5 - - 02.435.3 Răstoliţa Hm.  6 - - 02.49

    12.7 Lunca Bradului Hm. 17 - - 03.0612.7 354.6 50 STÂNCENI HM.   19 03.25 10 03.35

    9.3 363.9 TOPLIŢA  14 03.49 2 03.516.0 65 Gălăuţaş Hm.  630  - - 03.5730 7.5 50 Subcetate Mureş Hm.  10 - - 04.0730 

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    36/58

    36

    Tren nr. 407-2

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    7.5 50 Subcetate Mureş Hm.  10 - - 04.0730 8.5 80 Ditrău  730  - - 04.157.6 Lăzarea Hm.  5 - - 04.204.4 397.9 100 GHEORGHENI 2 7 04.27 2 04.299.0 Voşlăbeni Hm.  630  - - 04.3530 

    10.1 70 Izvoru Mureşului Hm.  10 - - 04.4530 10.9 427.9 IZVORU OLTULUI 1030  04.56 1 04.5710.0 80 Mădăraş Ciuc Hm.  830  - - 05.0530 

    7.1 445.0 SICULENI 2 830  05.14 5 05.198.2 453.2 MIERCUREA CIUC 8 05.27 3 05.307.8 100 Sâncrăieni Hm.  6 - - 05.366.0 Sânsimion Hm. 4 - - 05.409.0 Tuşnad Sat  6 - - 05.465.7 481.7 65 BĂILE TUŞNAD HM.  6 05.52 1 05.536.1 Bicsadu Oltului Hm. 630  - - 05.5930 7.8 70 Malnaş Băi  830  - - 06.08

    11.0 Bodoc Hm. 1030  - - 06.1830 

    9.5 516.1 100 SFÂNTU GHEORGHE 2 930

      06.28 2 06.307.6 523.7 OZUN HM.   8 06.38 6 06.448.6 90 Prejmer Hm. 8 - - 06.528.7 541.0 HĂRMAN    8 07.00 5 07.057.2 548.2 70 BRAŞOV  9 07.14

    11h 35m SUMARUL... 20 597 98PROCENT DE FRÂNARE = 105.TONAJ MAXIM = 450 tone.

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    37/58

    37

    Tren international "ROMÂNIA" Sofia - Bucureşti Nord Nr. 460 RUSE - GIURGIU NORD - VIDELE - BUCUREŞTI NORD 

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    RUSE 14.354.8 75 Ruse Triaj 7 - - 14.422.7 60 P. R. Dunav 4 - - 14.463.0 GIURGIU NORD FR. 3 - - 14.49

    5.5 5.5 80 GIURGIU NORD 1 11 15.00 17 15.174.4 Bălanoaia Hm.  5 - - 15.227.9 Stăneşti Hm.  9 - - 15.317.3 Chiriacu Hm. 7 - - 15.38

    10.6 Toporu 10 - - 15.489.1 70 Vlaşca Hm.  9 - - 15.577.9 Târnavele Hm. 7 - - 16.047.6 Răduleşti Hm.  2 10 - - 16.144.6 R. 2 Videle 5 - - 16.193.6 68.5 VIDELE 3 7 16.26 1 16.274.8 Zăvestreni Hm.  4 - - 16.319.8 Vadu Lat Hm. 3 10 - - 16.41

    10.8 93.9 100 GRĂDINARI    8 16.49 4 16.5313.4 R. 1 Chiajna 15 - - 17.08

    3.1 110.4 CHIAJNA 2 - - 17.103.2 Bucureştii Noi  2 5 - - 17.152.9 Bucureşti Nord Post 5  3 - - 17.182.9 119.4 80 BUCUREŞTI NORD GR.A  6 17.24

    02h 49m SUMARUL... 11 147 22PROCENT DE FRÂNARE = 115.TONAJ MAXIM = 600 tone.

    Tren international "ROMÂNIA" Bucureşti Nord - SofiaNr. 461 BUCUREŞTI NORD - VIDELE - GIURGIU NORD - RUSE

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    BUCUREŞTI NORD GR.A  12.502.9 80 Bucureşti Nord Post 5  530  - - 12.5530 2.9 Bucureştii Noi  230  - - 12.583.2 Chiajna 2 - - 13.003.1 R. 1 Chiajna 2 - - 13.02

    13.4 100 Grădinari  14 - - 13.1610.8 Vadu Lat Hm. 2 10 - - 13.26

    9.8 Zăvestreni Hm.  630  - - 13.3230 4.8 50.9 VIDELE 3 630  13.39 1 13.403.6 R. 2 Videle 4 - - 13.44

    4.6 Răduleşti Hm.  4 - - 13.487.6 Târnavele Hm. 8 - - 13.567.9 Vlaşca Hm.  8 - - 14.049.1 70 Toporu 9 - - 14.13

    10.6 Chiriacu Hm. 10 - - 14.237.3 Stăneşti Hm.  7 - - 14.307.9 Bălanoaia Hm.  2 9 - - 14.394.4 113.9 GIURGIU NORD 3 8 14.47 43 15.305.5 119.4 80 GIURGIU NORD FR. 1 11 - - 15.413.0 60 P. R. Dunav 4 - - 15.452.7 Ruse Triaj 4 - - 15.494.8 75 RUSE 6 15.55

    03h 05m SUMARUL... 11 141 44PROCENT DE FRÂNARE = 115.TONAJ MAXIM = 600 tone.

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    38/58

    38

    Tren international "ISTER" Bucureşti Nord - Budapesta KeletiNr. 472-1 BUCUREŞTI NORD - BRAŞOV - SIBIU - CURTICI - LOKOSHAZA

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    BUCUREŞTI NORD GR.A  17.459.4 CHITILA 8 - - 17.534.0 P. mac. R1 Buciumeni 2 - - 17.553.5 140 BUFTEA 2 - - 17.57

    13.3 Periş  6 - - 18.039.5 Crivina 5 - - 18.0811.7 51.4 BRAZI 6 - - 18.14

    4.6 120 P. M. Ram. Ploieşti Tj.  2 5 - - 18.192.9 58.9 90 PLOIEŞTI VEST  1 4 18.23 2 18.256.9 140 BUDA 6 - - 18.31

    11.7 Floreşti Prahova  6 - - 18.3714.2 110 Câmpina 2 10 - - 18.4714.2 100 Comarnic 9 - - 18.56

    9.7 85 Valea Largă Hm.  7 - - 19.035.4 121.0 80 SINAIA 5 19.08 2 19.107.6 128.6 90 BUŞTENI  8 19.18 1 19.19

    4.0 80  Azuga 4 - - 19.237.4 140.0 PREDEAL 2 9 19.32 2 19.349.9 50 Timişu de Sus Hm.  14 - - 19.48

    10.2 50** Dârste 14 - - 20.026.2 166.3 100 BRAŞOV  2 8 20.10 12 20.223.1 Bartolomeu 5 - - 20.275.4 Ghimbav Hm. 5 - - 20.325.3 180.1 CODLEA HM. 5 20.37 1 20.388.4 Dumbrăviţa Bârsei Hm.  8 - - 20.464.6 Vlădeni Ardeal  4 - - 20.50

    12.1 Brădet Hm.  14 - - 21.0411.4 80 Şercaia Hm.  2 15 - - 21.1914.7 231.3

    FĂGĂRAŞ  2 14 21.33 2 21.3512.0 Voila Hm. 11 - - 21.4612.6 Ucea 10 - - 21.56

    5.1  Arpaş Hm.  5 - - 22.0113.6 Porumbacu Hm. 11 - - 22.12

    7.4  Avrig Hm. 6 - - 22.1811.1 Podu Olt 3 12 - - 22.30

    4.3 70 Tălmaciu Hm.  4 - - 22.3413.2 310.6 100 SIBIU GR.ŞELIMBĂR HM.  12 - - 22.46

    4.6 315.2 SIBIU 1 6 22.52 3 22.553.7 85 Turnişor Hm.  5 - - 23.00

    11.1 Cristian Sibiu Hm. 10 - - 23.104.5 70 Orlat 4 - - 23.14

    10.4 Sălişte Hm.  10 - - 23.2413.0 50  Apoldu de Sus Hm. 17 - - 23.4110.1 70 Miercurea Sibiu Hm. 1 10 - - 23.51

    7.9 50 Cunţa Hm.  2 12 - - 00.0313.0 388.9 SEBEŞ ALBA  2 19 00.22 1 00.23

    9.1 398.0 70 VINŢU DE JOS  10 00.33 3 00.365.2 50** Blandiana Hm. 10 - - 00.469.8 413.0 80 ŞIBOT  17 - - 01.035.9 418.9  AUREL VLAICU   12 01.15 6 01.216.4 70 Orăştie  11 - - 01.329.1 Turdaş Hm.  16 - - 01.485.4 Ram. Simeria 10 - - 01.58

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    39/58

    39

    Tren nr. 472-1

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    5.4 Ram. Simeria 10 - - 01.582.0 441.8 SIMERIA 4 02.02 18 02.209.2 451.0 70 DEVA 12 02.32 3 02.356.5 MINTIA 8 - - 02.437.3 Brănişca Hm.  8 - - 02.51

    9.8 474.6 ILIA 1 11 - - 03.025.8 Gurasada Hm. 6 - - 03.084.0 Câmpuri Surduc Hm. 5 - - 03.13

    12.6 Zam 10 - - 03.237.9 Ilteu 6 - - 03.29

    10.1 515.0 SĂVÂRŞIN  10 03.39 12 03.518.6 100 Vărădia Hm.  8 - - 03.598.7 Bătuţa Hm.  7 - - 04.066.7 Bârzava 5 - - 04.119.9 Conop Hm. 8 - - 04.197.2 Milova 7 - - 04.268.6 564.7 RADNA 2 10 - - 04.366.9 Păuliş Hm.  8 - - 04.44

    6.5 50 Ghioroc 9 - - 04.5314.2 Glogovăţ   10 - - 05.03

    6.9 599.2  ARAD 1 7 05.10 12 05.229.7 140 Şofronea  8 - - 05.307.3 616.2 CURTICI 1 6 05.36 29 06.058.4 624.6 CURTICI FR. 7 - - 06.122.8 100 LOKOSHAZA 3 06.15

    12h 30m SUMARUL... 27 641 109PROCENT DE FRÂNARE =126.TONAJ MAXIM : 550 tone.Pe distanţa Simeria - Săvârşin circulă cu DT şi garnitura pt. tr.2041 la semnal.

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    40/58

    40

    Tren international "ISTER" Budapesta Keleti - Bucureşti Nord Nr. 473-2 LOKOSHAZA - CURTICI - SIBIU- BRAŞOV - BUCUREŞTI NORD 

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    LOKOSHAZA 23.402.8 100 CURTICI FR. 3 - - 23.438.4 8.4 CURTICI 7 23.50 25 00.157.3 Şofronea  6 - - 00.21

    9.7 25.4 140  ARAD 1 8 00.29 10 00.396.9 Glogovăţ   6 - - 00.4514.2 Ghioroc 10 - - 00.55

    6.5 50 Păuliş Hm.  8 - - 01.036.9 59.9 RADNA 1 6 - - 01.098.6 Milova 6 - - 01.157.2 Conop Hm. 6 - - 01.219.9 Bârzava 7 - - 01.286.7 Bătuţa Hm.  5 - - 01.338.7 100 Vărădia Hm.  7 - - 01.408.6 Săvârşin  7 - - 01.47

    10.1 Ilteu 8 - - 01.557.9 Zam 6 - - 02.01

    12.6 Câmpuri Surduc Hm. 9 - - 02.104.0 Gurasada Hm. 3 - - 02.135.8 150.0 ILIA 4 9 - - 02.229.8 Brănişca Hm.  9 - - 02.317.3 Mintia 7 - - 02.386.5 173.6 DEVA 7 02.45 2 02.479.2 182.8 SIMERIA 1 11 02.58 14 03.122.0 70 Ram. Simeria 4 - - 03.165.4 Turdaş Hm.  9 - - 03.259.1 Orăştie  15 - - 03.406.4 205.7  AUREL VLAICU   11 03.51 6 03.575.9 211.6 ŞIBOT  10 - - 04.079.8 80

    Blandiana Hm.16 - - 04.23

    5.2 226.6 80* VINŢU DE JOS  10 04.33 3 04.369.1 235.7 70 SEBEŞ ALBA  11 04.47 2 04.49

    13.0 50 Cunţa Hm.  2 19 - - 05.087.9 Miercurea Sibiu Hm. 2 12 - - 05.20

    10.1 70  Apoldu de Sus Hm. 9 - - 05.2913.0 50 Sălişte Hm.  17 - - 05.4610.4 Orlat 10 - - 05.56

    4.5 70 Cristian Sibiu Hm. 5 - - 06.0111.1 Turnişor Hm.  11 - - 06.12

    3.7 309.4 85 SIBIU 1 5 06.17 12 06.294.6 314.0 SIBIU GR.ŞELIMBĂR HM.  6 - - 06.35

    1.6 100 Ram. Cisnădie  130

      - - 06.3630

     11.6 Tălmaciu Hm.  1030  - - 06.474.3 70 Podu Olt 1 5 - - 06.52

    11.1  Avrig Hm. 9 - - 07.017.4 350.0 PORUMBACU HM. 7 - - 07.08

    13.6  Arpaş Hm.  12 - - 07.205.1 368.7 UCEA 7 07.27 7 07.34

    12.6 80 Voila Hm. 13 - - 07.4712.0 393.3 FĂGĂRAŞ  3 15 08.02 2 08.0414.7 Şercaia Hm.  13 - - 08.1711.4 Brădet Hm.  13 - - 08.3012.1 Vlădeni Ardeal  15 - - 08.45

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    41/58

    41

    Tren nr. 473-2

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    12.1 Vlădeni Ardeal  15 - - 08.454.6 Dumbrăviţa Bârsei Hm.  5 - - 08.508.4 444.5 80 CODLEA HM. 2 10 09.00 2 09.025.3 Ghimbav Hm. 6 - - 09.085.4 455.2 BARTOLOMEU 2 7 - - 09.15

    3.1 458.3 BRAŞOV  5 09.20 12 09.326.2 100 Dârste 6 - - 09.3810.2 65* Timişu de Sus Hm.  10 - - 09.48

    9.9 484.6 50 PREDEAL 2 16 10.04 2 10.067.4 80  Azuga 8 - - 10.144.0 496.0 BUŞTENI  4 10.18 1 10.197.6 503.6 90 SINAIA 9 10.28 1 10.295.4 80 Valea Largă Hm.  6 - - 10.359.7 85 Comarnic 8 - - 10.43

    14.2 100 Câmpina 3 12 - - 10.5514.2 110 Floreşti Prahova  8 - - 11.0311.7 120 BUDA 7 - - 11.10

    6.9 565.7 125 PLOIEŞTI VEST  2 7 11.17 2 11.192.9 90 P. M. Ram. Ploieşti Tj.  330  - - 11.2230 4.6 573.2 120 BRAZI 230  - - 11.25

    11.7 Crivina 6 - - 11.319.5 Periş  5 - - 11.36

    13.3 BUFTEA 7 - - 11.433.5 140 P. mac. R1 Buciumeni 2 - - 11.454.0 CHITILA 2 - - 11.479.4 624.6 BUCUREŞTI NORD GR.A  3 13 12.00

    12h 20m SUMARUL... 30 637 103PROCENT DE FRÂNARE = 126.TONAJ MAXIM: 550 tone.

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    42/58

    42

    Tren international "BONONIA" Sofia - BudapestaNr. 480 VIDIN PATNICHESKA - GOLENŢI HM. - CRAIOVA

    Ramură pentru tren 72-1.Dist

    simplin Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    VIDIN PATNICHESKA 05.051.7 40 Vidin Tovarna Km. 1+468 3 - - 05.085.4 Kapitanovci 4 - - 05.126.3 120 GOLENTI FR. 4 - - 05.163.2 Ram. Golenţi  2 - - 05.186.6 9.8 100 GOLENŢI HM.  2 7 05.25 30 05.556.6 Maglavit h. 1130  06.0630    06.076.1 Moţăţei Hm.  11 06.18 1 06.19

    12.8 Băileşti  22 06.41 1 06.427.1 Boureni P.M. 1230  06.5430    06.552.4 40 Siliştea Crucii h.  430  06.5930    07.004.6  Afumaţi h.  830  07.0830    07.097.0 Urzica Mare h. 1230  07.2130    07.223.0 Portăreşti Hm.  6 07.28 1 07.294.7 Cerăt h.  830  07.3730    07.383.2 67.3 SEGARCEA 6 07.44 1 07.451.1 Segarcea Nord hc. 2 07.47 1 07.486.0 100

    Dealul Robului h.530  07.5330 

     07.54

    4.5 Sălcuţa Hm.  4 07.58 1 07.5913.8 Podari 12 08.11 1 08.12

    6.8 R. 1 Jiu 7 - - 08.192.4 Jiu Hm. 3 08.22 1 08.232.2 80 Bordei hc.(913) 3 08.26 1 08.271.7 105.8 CRAIOVA 2 5 08.32

    03h 27m SUMARUL... 4 16430  4230 PROCENT DE FRÂNARE = 115. TONAJ MAXIM = 450 tone.Staţia Golenţi ataşează grupă de vagoane de la tr.9134.In zilele de 7 circulă cu DT pe distanţa Golenţi - Craiova.

    Tren international "BONONIA" Budapesta - Sofia

    Nr. 481 CRAIOVA - GOLENŢI HM. - VIDIN PATNICHESKARamură de la trenul 73-2.

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    CRAIOVA 19.551.7 Bordei hc.(913) 3 19.58 1 19.592.2 80 Jiu Hm. 3 20.02 1 20.032.4 R. 1 Jiu 230  - - 20.0530 6.8 Podari 630  20.12 1 20.13

    13.8 Sălcuţa Hm.  13 20.26 1 20.2710.5 100 Segarcea Nord hc. 9 20.36 1 20.37

    1.1 Segarcea 2 20.39 1 20.403.2 Cerăt h.  530  20.4530    20.46

    4.7 Portăreşti Hm. 8 20.54 1 20.55

    3.0 Urzica Mare h. 530  21.0030    21.017.0  Afumaţi h.  1230  21.1330    21.144.6 40 Siliştea Crucii h.  830  21.2230    21.232.4 Boureni P.M. 430  21.2730    21.287.1 Băileşti  13 21.41 1 21.42

    12.8 Moţăţei Hm.  22 22.04 1 22.056.1 Maglavit h. 1030  22.1530    22.166.6 96.0 GOLENŢI HM.  2 15 22.31 29 23.006.6 100 Ram. Golenţi  2 7 - - 23.073.2 105.8 GOLENTI FR. 2 - - 23.096.3 120 Kapitanovci 4 - - 23.135.4 Vidin Tovarna Km. 1+468 4 - - 23.171.7 40 VIDIN PATNICHESKA 3 23.20

    03h 25m SUMARUL... 4 164 41PROCENT DE FRÂNARE = 115. TONAJ MAXIM = 450 tone.Staţia Golenţi detaşează grupă de vagoane pentru tr. 9139.

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    43/58

    43

    Nr. 1051 UNGHENI - SOCOLA

    Ecartament 1520 mm.Dist

    simplin Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    UNGHENI 09.350.8 40 UNGHENI PRUT FR. 4 09.39 3 09.420.6 0.6 UNGHENI PRUT HM. 2 09.44 50 10.345.8 CRISTEŞTI JIJIA 8 10.42 1 10.43

    3.8 80 Holboca Hm. 4 - - 10.476.9 17.1 SOCOLA 2 9 10.5601h 21m SUMARUL... 2 27 54

    PROCENT DE FRÂNARE = 85. Automotor CFM

    Nr. 1052 SOCOLA - UNGHENI

    Ecartament 1520 mm.Dist

    simplin Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    SOCOLA 17.186.9 Holboca Hm. 8 - - 17.263.8 10.7 80 CRISTEŞTI JIJIA  8 17.34 1 17.355.8 16.5 UNGHENI PRUT HM. 2 11 17.46 44 18.300.6 17.1 UNGHENI PRUT FR. 3 18.33 20 18.530.8 17.1 40 UNGHENI 4 18.57

    01h 39m SUMARUL... 2 34 65PROCENT DE FRÂNARE = 85. Automotor CFM

    Nr. 1061 UNGHENI - IAŞI Dist

    simplin Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    UNGHENI 07.550.8 40 UNGHENI PRUT FR. 4 07.59 3 08.020.6 0.6 UNGHENI PRUT HM. 2 08.04 66 09.105.8 6.4 Cristeşti Jijia  9 09.19 1 09.203.8 80 Holboca Hm. 5 - - 09.256.9 Socola 2 11 - - 09.362.5 19.6 50 NICOLINA 6 09.42 5 09.472.2 21.8 65 IAŞI  5 09.52

    01h 57m SUMARUL... 2 42 75PROCENT DE FRÂNARE = 85.TONAJ MAXIM = 350 tone.

    Nr. 1062 IAŞI - UNGHENIDist

    simplin Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    IAŞI  04.512.2 2.2 65 NICOLINA 6 04.57 2 04.592.5 50 Socola 5 - - 05.046.9 Holboca Hm. 9 - - 05.133.8 15.4 80 Cristeşti Jijia  5 05.18 1 05.195.8 21.2 UNGHENI PRUT HM. 2 12 05.31 58 06.290.6 21.8 UNGHENI PRUT FR. 2 06.31 20 06.510.8 40 UNGHENI 4 06.55

    02h 04m SUMARUL... 2 43 81PROCENT DE FRÂNARE = 85.TONAJ MAXIM = 350 tone.

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    44/58

    44

    Nr. 1063 UNGHENI - IAŞI Dist

    simplin Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    UNGHENI 17.000.8 40 UNGHENI PRUT FR. 4 17.04 3 17.070.6 0.6 UNGHENI PRUT HM. 2 17.09 43 17.525.8 6.4 Cristeşti Jijia  8 18.00 1 18.013.8 80 Holboca Hm. 5 - - 18.06

    6.9 Socola 2 11 - - 18.172.5 19.6 50 NICOLINA 6 18.23 1 18.242.2 21.8 65 IAŞI  5 18.29

    01h 29m SUMARUL... 2 41 48PROCENT DE FRÂNARE = 85.TONAJ MAXIM = 350 tone.

    Nr. 1064 IAŞI - UNGHENIDist

    simplin Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers Sosire Opr Plecare

    IAŞI  13.122.2 65 NICOLINA 5 13.17 5 13.222.5 50 Socola 5 - - 13.276.9 Holboca Hm. 9 - - 13.363.8 15.4 80 Cristeşti Jijia  6 13.42 1 13.435.8 21.2 UNGHENI PRUT HM. 2 12 13.55 46 14.410.6 21.8 UNGHENI PRUT FR. 2 14.43 18 15.010.8 40 UNGHENI 4 15.05

    01h 53m SUMARUL... 2 43 70PROCENT DE FRÂNARE = 85.TONAJ MAXIM = 350 tone.

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    45/58

    45

    Tren international "NESSEBAR" Burgas - BudapestaNr. 1470 RUSE - GIURGIU NORD - VIDELENr. 1470-1 VIDELE - CRAIOVA - DEVA - CURTICI - LOKOSHAZA

    Circulă în perioada 19.06 - 04.09.2016, în zilele de 4 şi 7. Dist

    simplin Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    RUSE 00.404.8 75 Ruse Triaj 7 - - 00.47

    2.7 60 P. R. Dunav 4 - - 00.513.0 GIURGIU NORD FR. 3 - - 00.545.5 5.5 80 GIURGIU NORD 1 11 01.05 24 01.294.4 Bălanoaia Hm.  5 - - 01.347.9 Stăneşti Hm.  10 - - 01.447.3 Chiriacu Hm. 7 - - 01.51

    10.6 Toporu 10 - - 02.019.1 70 Vlaşca Hm.  9 - - 02.107.9 Târnavele Hm. 7 - - 02.177.6 Răduleşti Hm.  2 11 - - 02.284.6 R. 2 Videle 5 - - 02.333.6 68.5 VIDELE 3 8 02.41 19 03.003.7 72.2 100 R. 1 VIDELE 330  - - 03.0330 4.0 120 Ciolpani Hm. 230  - - 03.068.1 120* Gălăteni Hm.  430  - - 03.1030 6.6 Olteni 330  - - 03.14

    11.5 Rădoieşti Hm.  930  - - 03.2330 8.1 80  Atârnaţi Hm.  1 730  - - 03.317.2 117.7 ROŞIORI NORD  3 9 - - 03.408.2 Măldăeni Hm.  6 - - 03.469.1 100** Mihăeşti Hm.  6 - - 03.528.3 Radomireşti Hm.  3 8 - - 04.00

    11.7 100 Drăgăneşti Olt  8 - - 04.0810.2 Fărcaşele Hm.  7 - - 04.157.8 173.0 CARACAL 4 9 - - 04.24

    13.0 Grozăveşti Hm.  9 - - 04.338.6 Jianca 6 - - 04.398.5 100** Leu Hm. 530  - - 04.4430 

    12.9 Malu Mare Hm. 830  - - 04.535.6 Banu Mărăcine Hm.  4 - - 04.575.0 226.6 CRAIOVA 2 6 05.03 8 05.115.7 Cernele 430  - - 05.1530 6.4 Işalniţa  330  - - 05.197.6 120 Coţofeni Hm.  430  - - 05.2330 9.6 Răcari Hm.  2 7 - - 05.3030 6.5 262.4 FILIAŞI  3 630  - - 05.375.7 Ţânţăreni Hm.  4 - - 05.416.7 Gilort Hm. 2 7 - - 05.486.6 Turburea Hm. 5 - - 05.537.3 Bibeşti Hm.  5 - - 05.584.6 100 Musculeşti  3 - - 06.015.9 Bărbăteşti Hm.  4 - - 06.054.3 Jupâneşti Hm.  3 - - 06.085.4 308.9 CĂRBUNEŞTI  2 6 - - 06.144.7 Pojogeni Hm. 2 5 - - 06.195.6 80 Copăcioasa Hm.  6 - - 06.256.7 65 Lunca Budieni Hm. 8 - - 06.335.3 80 Ram. Amaradia 5 - - 06.381.5 332.7 TÂRGU JIU 3 5 06.43 1 06.44

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    46/58

    46

    Tren nr. 1470/1470-1

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    1.5 332.7 TÂRGU JIU 3 5 06.43 1 06.444.0 Ecaterina Teodoroiu 2 7 - - 06.516.2 80 Parângu Hm. 5 - - 06.565.8 Bumbeşti Hm.  5 - - 07.013.6 Valea Sadului Hm. 1 4 - - 07.05

    4.9 Meri 6 - - 07.116.4 Lainici Hm. 9 - - 07.206.5 50 Pietrele Albe Hm. 2 11 - - 07.315.7 Strâmbuţa Hm.  8 - - 07.393.0 378.8 LIVEZENI 4 - - 07.435.2 384.0 80 PETROŞANI  6 07.49 3 07.523.2 60 Ram. Petroşani  5 - - 07.578.1 Băniţa  4 13 - - 08.106.1 Merişor Hm.  11 - - 08.214.7 40 Crivadia Hm. 1 10 - - 08.315.6 Baru Mare 10 - - 08.417.8 80 Pui 2 9 - - 08.506.6 Băeşti Hm.  6 - - 08.567.7 433.8 75 SUBCETATE 2 9 - - 09.057.0 Bretea Streiului Hm. 5 - - 09.108.6 Călan Hm.  5 11 - - 09.213.6 95 Călan Băi  3 - - 09.243.6 Băcia Hm.  3 - - 09.274.2 Simeria Triaj Gr D 3 - - 09.303.2 464.0 60 SIMERIA 6 09.36 14 09.509.2 473.2 DEVA 12 10.02 2 10.046.5 70 Mintia 8 - - 10.127.3 Brănişca Hm.  8 - - 10.209.8 496.8 ILIA 1 12 - - 10.325.8 Gurasada Hm. 6 - - 10.38

    4.0 Câmpuri Surduc Hm. 5 - - 10.4312.6 Zam 10 - - 10.53

    7.9 Ilteu 6 - - 10.5910.1 537.2 SĂVÂRŞIN  8 - - 11.07

    8.6 100 Vărădia Hm.  7 - - 11.148.7 Bătuţa Hm.  7 - - 11.216.7 Bârzava 5 - - 11.269.9 Conop Hm. 8 - - 11.347.2 Milova 7 - - 11.418.6 586.9 RADNA 2 9 - - 11.506.9 Păuliş Hm.  7 - - 11.576.5 50 Ghioroc 2 11 - - 12.08

    14.2 Glogovăţ   11 - - 12.196.9 621.4  ARAD 1 7 12.26 8 12.349.7 120 Şofronea  8 - - 12.427.3 638.4 CURTICI 1 7 12.49 31 13.208.4 646.8 CURTICI FR. 7 - - 13.272.8 100 LOKOSHAZA 3 13.30

    12h 50m SUMARUL... 59 660 110PROCENT DE FRÂNARE = 115.TONAJ MAXIM = 600 tone.

     Încrucişările şi trecerile înainte cu celelalte trenuri se vor stabilide operatorii RC în funcţie de circulaţia de fapt. 

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    47/58

    47

    Tren international "NESSEBAR" Budapesta - BurgasNr. 1471-2 LOKOSHAZA - CURTICI - DEVA - CRAIOVA - VIDELENr. 1471 VIDELE - GIURGIU NORD - RUSE

    Circulă în perioada 17/18.06 - 02/03.09.2016, în zilele de 2/3 şi 5/6. Dist

    simplin Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    LOKOSHAZA 15.352.8 100 CURTICI FR. 3 - - 15.38

    8.4 8.4 CURTICI 7 15.45 30 16.157.3 Şofronea  6 - - 16.219.7 25.4 120  ARAD 1 8 16.29 3 16.326.9 Glogovăţ   8 - - 16.40

    14.2 Ghioroc 11 - - 16.516.5 50 Păuliş Hm.  9 - - 17.006.9 59.9 RADNA 1 7 - - 17.078.6 Milova 8 - - 17.157.2 Conop Hm. 7 - - 17.229.9 Bârzava 8 - - 17.306.7 Bătuţa Hm.  5 - - 17.358.7 100 Vărădia Hm.  7 - - 17.428.6 109.6 SĂVÂRŞIN  7 - - 17.49

    10.1 Ilteu 8 - - 17.577.9 Zam 6 - - 18.03

    12.6 Câmpuri Surduc Hm. 10 - - 18.134.0 Gurasada Hm. 4 - - 18.175.8 150.0 ILIA 4 10 - - 18.279.8 Brănişca Hm.  11 - - 18.387.3 70 Mintia 8 - - 18.466.5 173.6 DEVA 8 18.54 2 18.569.2 182.8 SIMERIA 1 12 19.08 14 19.223.2 60 Simeria Triaj Gr D 6 - - 19.284.2 Băcia Hm.  4 - - 19.323.6 Călan Băi  3 - - 19.35

    3.6 95 Călan Hm.  3 - - 19.388.6 Bretea Streiului Hm. 2 8 - - 19.467.0 213.0 SUBCETATE 5 - - 19.517.7 75 Băeşti Hm.  2 9 - - 20.006.6 80 Pui 7 - - 20.077.8 Baru Mare 1 8 - - 20.155.6 Crivadia Hm. 1 11 - - 20.264.7 40 Merişor Hm.  1 10 - - 20.366.1 Băniţa  1 12 - - 20.488.1 60 Ram. Petroşani  9 - - 20.573.2 262.8 PETROŞANI  4 9 21.06 6 21.125.2 268.0 80 LIVEZENI 6 - - 21.183.0 Strâmbuţa Hm.  4 - - 21.225.7 Pietrele Albe Hm. 8 - - 21.306.5 50 Lainici Hm. 2 11 - - 21.416.4 Meri 9 - - 21.504.9 Valea Sadului Hm. 6 - - 21.563.6 Bumbeşti Hm.  3 - - 21.595.8 Parângu Hm. 5 - - 22.046.2 80 Ecaterina Teodoroiu 1 6 - - 22.104.0 314.1 TÂRGU JIU 2 7 22.17 3 22.201.5 Ram. Amaradia 3 - - 22.235.3 Lunca Budieni Hm. 5 - - 22.286.7 65 Copăcioasa Hm.  8 - - 22.36

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    48/58

    48

    Tren nr. 1471-2/1471

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    6.7 65 Copăcioasa Hm.  8 - - 22.365.6 80 Pojogeni Hm. 6 - - 22.424.7 337.9 CĂRBUNEŞTI  2 5 - - 22.475.4 Jupâneşti Hm.  4 - - 22.514.3 Bărbăteşti Hm.  3 - - 22.54

    5.9 Musculeşti  4 - - 22.584.6 100 Bibeşti Hm.  3 - - 23.017.3 Turburea Hm. 2 7 - - 23.086.6 Gilort Hm. 5 - - 23.136.7 Ţânţăreni Hm.  2 7 - - 23.205.7 384.4 FILIAŞI  3 8 - - 23.286.5 Răcari Hm.  330  - - 23.3130 9.6 Coţofeni Hm.  5 - - 23.3630 7.6 120 Işalniţa  430  - - 23.416.4 Cernele 2 530  - - 23.4630 5.7 420.2 CRAIOVA 4 830  23.55 12 00.075.0 Banu Mărăcine Hm.  430  - - 00.1130 5.6 Malu Mare Hm. 3 - - 00.1430 

    12.9 Leu Hm. 8 - - 00.2230 8.5 120* Jianca 5 - - 00.2730 8.6 Grozăveşti Hm.  530  - - 00.33

    13.0 473.8 CARACAL 2 10 - - 00.437.8 Fărcaşele Hm.  430  - - 00.4730 

    10.2 100 Drăgăneşti Olt  7 - - 00.5430 11.7 Radomireşti Hm.  9 - - 01.0330 

    8.3 Mihăeşti Hm.  5 - - 01.0830 9.1 120* Măldăeni Hm.  3 830  - - 01.178.2 529.1 ROŞIORI NORD  4 9 - - 01.267.2  Atârnaţi Hm.  530  - - 01.3130 8.1 80 Rădoieşti Hm.  630  - - 01.38

    11.5 Olteni 11 - - 01.496.6 80** Gălăteni Hm. 6 - - 01.558.1 Ciolpani Hm. 1 730  - - 02.0230 4.0 574.6 120 R. 1 VIDELE 3 530  - - 02.083.7 578.3 100 VIDELE 3 02.11 34 02.453.6 R. 2 Videle 4 - - 02.494.6 Răduleşti Hm.  5 - - 02.547.6 Târnavele Hm. 8 - - 03.027.9 Vlaşca Hm.  8 - - 03.109.1 70 Toporu 9 - - 03.19

    10.6 Chiriacu Hm. 10 - - 03.297.3 Stăneşti Hm.  7 - - 03.367.9 Bălanoaia Hm.  2 9 - - 03.454.4 641.3 GIURGIU NORD 3 8 03.53 32 04.255.5 646.8 80 GIURGIU NORD FR. 1 11 - - 04.363.0 60 P. R. Dunav 4 - - 04.402.7 Ruse Triaj 4 - - 04.444.8 75 RUSE 6 04.50

    13h 15m SUMARUL... 58 659 136PROCENT DE FRÂNARE = 115.TONAJ MAXIM = 600 tone.

     Încrucişările şi trecerile înainte cu celelalte trenuri se vor stabilide operatorii RC în funcţie de circulaţia de fapt. 

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    49/58

    49

    Tren international "HARGHITA" Budapesta Keleti - Târgu Mureş Nr. 4536 CLUJ NAPOCA - RĂZBOIENI - TÂRGU MUREŞ 

    Ramură de la tren 367-2.Dist

    simplin Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    CLUJ NAPOCA 14.456.6 Cluj Napoca Est 8 14.53 1 14.543.7 120 Dezmir h. 430  14.5830    14.59

    2.0 12.3  APAHIDA 2 6 15.05 1 15.060.9 100 Ram. Jucu 2 - - 15.084.0 Cojocna Hm. 4 15.12 1 15.135.7 60 Tunel Hm. 8 15.21 1 15.225.8 Boju 8 15.30 1 15.317.9 60* Valea Florilor Hm. 10 15.41 1 15.423.7 Ploscoş h.  430  15.4630    15.473.5 80 Cânepişti h.  430  15.5130    15.527.7 CÂMPIA TURZII 7 15.59 1 16.001.4 Ram. Turda 2 - - 16.026.2 85 Călăraşi Turda Hm.  3 9 16.11 1 16.126.7 Grindeni h. 730  16.1930    16.202.8 68.6 RĂZBOIENI  4 16.24 14 16.383.0 Lunca Mureşului h.  330  16.4130    16.423.2 Gura Arieşului h.  330  16.4530    16.463.6 Gligoreşti Hm.  330  16.4930    16.503.1 Cheţani h.  330  16.5330    16.546.3 87.8 LUDUŞ  2 9 17.03 5 17.082.7 Bogata Mureş h.  430  17.1230    17.133.7 Cuci h. 630  17.1930    17.205.1 Iernut 6 17.26 1 17.274.1 80 Cipău h.  530  17.3230    17.332.7 Ogra h. 330  17.3630    17.372.4 Sânpaul Hm. 3 17.40 1 17.414.0 Chirileu h. 430  17.4530    17.46

    3.0 Vidrasău h.  330

      17.4930

     

      17.504.2 G-ral N. Dăscălescu Hm.  5 17.55 1 17.563.0 Târgu Mureş Sud  4 18.00 1 18.011.5  Azomureş h.  3 18.04 1 18.053.7 127.9 TÂRGU MUREŞ  2 10 18.15

    03h 30m SUMARUL... 9 171 39PROCENT DE FRANARE = 105.TONAJ MAXIM:Cluj Napoca - Târgu Mureş = 400 tone. Staţia Războieni ataşează garnitura sosită cu trenul 4533. 

  • 8/19/2019 MT IR rang II 2016

    50/58

    50

    Tren international "HARGHITA" Târgu Mureş - Budapesta KeletiNr. 4537 TÂRGU MUREŞ - RĂZBOIENI - CLUJ NAPOCA

    Ramură pentru tren 366-1 În perioada închiderilor de linie se anulează 

    Distsimpl

    in Kmcum

    Vitmax

    STAŢII - HALTEşi alte puncte de oprire 

    Minrst

    Timpimers

    Sosire Opr Plecare

    TÂRGU MUREŞ  11.543.7 3.7  Azomureş h.  7 12.01 1 12.02

    1.5 Târgu Mureş Sud  2 12.04 1 12.053.0 G-ral N. Dăscălescu Hm.  330  12.0830    12.094.2 12.4 Vidrasău h.  5 12.14 1 12.153.0 15.4 Chirileu h. 330  12.1830    12.194.0 Sânpaul Hm. 4 12.23 1 12.242.4 21.8 Ogra h. 230  12.2630    12.272.7 Cipău h.  330  12.3030    12.314.1 28.6 80 Iernut 4 12.35 1 12.365.1 Cuci h. 530  12.4130    12.423.7 Bogata Mureş h.  4 12.46 1 12.472.7 40.1 LUDUŞ  2 7 12.54 1 12.556.3 Cheţani h.  630  13.0130    13.023.1 Gligoreşti Hm.  330  13.0530    13.06

    3.6 Gura Arieşului h.  430

      13.1030

        13.113.2 Lunca Mureşului h.  4 13.15 1 13.163.0 59.3 RĂZBOIENI  2 6 13.22 10 13.329.5 Călăraşi Turda Hm.  8 - - 13.406.2 85 Ram. Turda 5 - - 13.451.4 76.4 CÂMPIA TURZII 2 13.47 1 13.48

    11.2 80 Ploscoş h.  930  13.5730    13.583.7 Valea Florilor Hm. 4 14.02 1 14.037.9 50** Boju 10 - - 14.135.8 60 Tunel Hm. 6 - - 14.195.7 Cojocna Hm. 7