george zimmerman’s not guilty verdict (javanese)

Download GEORGE ZIMMERMAN’S NOT GUILTY VERDICT (javanese)

Post on 28-Nov-2014

185 views

Category:

News & Politics

4 download

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Kene IS A Konsep ING DOCUMENT (S) kang nyawisake FOR TRANSLATIONS: Sugeng TO Egypt IN nuduhake donya carane demokrasi IS mestine bisa nganggo proses lan revolusioner OVERTHROWING teroris rezim - Cukup ngomong "No" milyar dollar-MONIES getih ING United States Amerika ING IS mbayar supaya sawijining sel teroris bosok IN Timur Tengah lan UNREST! Human rights Pelanggaran - carane George ZIMMERMAN'S njupuk ING TRAYVON Martin nyedhiyakake Amerika Serikat lan Amérika'S Human rights Pelanggaran nargetake AFRICAN-AMERICANS/PEOPLE-OF-COLOR Sing uga mung gabung kita ing ngisor iki saka Trayvon Martin prakara sarta liyane rasis / putih SUPREMACIST fungsi nglibatno Amerika Serikat saka Amérika kang Pemerintah, mugia, informasi ing ngisor iki bakal ngeculaké cahya tambahan ing Human rights Pelanggaran, Civil Rights Pelanggaran, ing prilaku pidana lan CORRUPTION saka Top / Key pejabat Amerika Serikat saka Amérika kang teroris REGIME kang katon iki mimpin dening pribadi Law tenan Baker Donelson Bearman Caldwell & Berkowitz - IE penasehate kanggo cabang eksekutif / Presiden Barack Obama / Hillary & Bill Clinton / George W. grumbulan & George HW grumbulan. . ., Ing LEGISLATIVE cabang Log, sing ngenani babagan ukum BRANC / Supreme Pengadilan saka Amerika Serikat lan akeh liyane saka sawijining rasis COHORTS / teroris sel. Kaya katon ing Amerika Serikat saka Amérika kang teroris REGIME iki konco sing rongko sedulor (DZHOKHAR lan TAMERLAN TSARNAEV) kanggo Boston maraton BOMBINGS lan banjur kadhemen BLOODED Rajapati ing DZHOKHAR ing efforts kanggo tutup-up sing laku rasis kanggo njaga saka ngomong, ing George Zimmerman prakara katon melu siji saka Amerika Serikat saka Amérika kang teroris REGIME'S TRAINEES! Kulo pengen sing golek kene pendidikan lan pawarto lan pass kasebut kanggo wong supaya padha weruh apa wis arep ing sababipun dene bab punika penting kanggo njaluk States United saka ing Amerika Out Of Foreign Affairs! We dienggo uga bisa nggunakake TRAYVON nyoba Martin kanggo ndhukung cara Amerika Serikat saka Amérika kang Presiden Barack Obama lan Legal Team karo support ING Congress migunakake Pemerintah Resources - IE minangka katon padha ing domestik teroris nyerang ing 11 September, 2001, 11 September 2012 BENGHAZI nyerang, 15 April, 2013 Boston maraton BOMBINGS. . . - Miwiti Wars tujuane latihan sing putih SUPREMACIST PROTÉGÉS / anggota: http://www.slideshare.net/VogelDenise/double-jeopardy-problems-that-george-zimmerman-may-face-for-translation http://www.slideshare.net/VogelDenise/english-040512 http://www.slideshare.net/VogelDenise/022812-email-content-english-final http://www.slideshare.net/VogelDenise/obama-us-wars-used-to-train-white-supremacist-english http://www.slideshare.net/VogelDenise/united-states-of-americas-ku-klux-klan-run-government

TRANSCRIPT

  • 1. Ora patiyacepet ing George ZIMMERMAN -oraGUILTYPutusan Badhe dugi: Maringi perso rasisme ing Amerika SerikatlanAmrika Pangertosan"Apa"Kaping pindho JEOPARDY Bisadipigunakak dning George ZIMMERMANminangka nimbali Apa katon TO BEkawitan-DegreeRajapati ING TRAYVON Martin - Ana seng dudu! Mangertni apa katon TO BE United States Amerika lanpresiden Barack Obama'S lan LEGAL penasehateBaker DONELSON BEARMAN CALDWELL &BERKOWITZ ' Mayor / Key peraning tutup-uplan pidana fungsi IN THE RajapatiINGTRAYVON MartinLiwat USE lan Abuse ING Pemerintah AGENSI Resources
  • 2. Kabar ngendi Trayvon Martin iku badan punika "IN THE GRASS!"Dadi carane boten George Zimmerman njaluk ciloko iki miturut omongane uwong? TRAYVON Benyamin Martin'S ora ngakulan hak AmanmiturutAmandemen 14 TH, 6 TH AmandemensakaUnited States Constitution Lan angger-anggere Amerika Serikat 14 th Amandemen-bagean 1. Kabeh wong lair utawa naturalized ing Amerika Serikat, lan tundhuk ing hak ukum kuwi, ana warga saka Amerika Serikat lan ing negara ing endi padha manggon.Ana negara bakal nggawe utawa ngleksanakke hukum apa kang bakalabridgehak istimewa utawa immunities saka warga negara Amerika Serikat, utawa kudusembarang negaradeprivewong sapa wae gesang, Liberty,utawa bisa, tanpaamarga prosesangger-angger ukum,utawa lalikanggo wong sapa wae ing sawijining hak ukum pangayoman witjaksonomarang sabdhoning. Amandemen VI Ing kabeh prosecutions pidana, ing dipuntudhuh bakal seneng hak menyang nyoba cepet lan umum, dening hakimimpartial saka negara lan distrik ing endi sing angkara kang wis linakonan, kang Kecamatan bakal wis sadurunge ascertained dning hukum, lan kanggo dilaporake saka Umum lan sabab saka accusation; kanggo bakal nyudhuk kanthi saksi tumrap marang; nduwe proses lampu kanggo nggayuh saksi kang sih, lan duwe pitulungan saka penasehate kanggo kang nimbali. PidanaPelanggaran/ CONSPIRACIES Wisdileksanakaklan SAIKI PROSECUTABLE Katonkonflik-ING-kapentingan WITHHELDsaka masyarakat / World Usul ING ING Nangani George ZIMMERMANvsTRAYVON MartinMatter INGpenuntutFLORIDA 'kawruhbab Konflik-ING-kapentingan lan "Mbuwang"ING nyoba pidana lan Mayor / Key Dhapukan diputer ing Tutup-uplan pidanaPelanggaran/ CONSPIRACIES
  • 3. Ana alesan FOR STUPIDITYlanwedi Ngganti bakal teka; Nanging, Ora amargaSTUPIDITYkasebut BrokenMudhunwong: Nanging amarga "WE wong" bakal Nganggo liwat ACTIONlan Revolusionernjupuk OVERS (Karya lan / utawadunyo internasional) Ana alesanFOR Egypt'SDuweTO LeadCara IN Nuduhakecarane"Demokrasi"IS mestine bisa -SAIKI ING ING United States Amerika'S Teroris REGIME IS VERY gemeter! THANKS MESIR!
  • 4. SuksesComes liwat "UNITING bebarengan"Preduli sakalomba/ COLOR! Kaya ING"wedi"Presiden Barack Obamalan Teroris REGIME LED BY Baker DONELSON BEARMAN CALDWELL & BERKOWITZ FELTsak mbantah sawise TRAYVON Martin Rajapati, IT IS arep njupuk PadhaRevolusionerTindakan Kanggo ngowahiPrakawis ambruksaka UnitedStates Amerika ING'STeroris REGIME Kanggo sing Witjaksonokaadilan- Egypt Apa IT lan supaya bisa "WE wong"bebarengan! HakOVERTHROWPemerintah (S) http://www.slideshare.net/VogelDenise/right-of-revolution-political-corruption PLEASE bali menyang ndeleng nganyari saka DOCUMENT ing www.Slideshare.net/VogelDenise lan / utawa www.vogeldenisenewsome.net Ana alesan ngapa United States Amerika lan Presiden Barack Obama lan teroris REGIME (tumujuBY Baker DONELSON BEARMAN CALDWELL &BERKOWITZ)HAVE"nul"VICTORIES marang VOGEL Denise NEWSOME - IE dhewekenggunakake hukum!Anaalesan ngapaPresiden Obama lan Baker Donelsonora senengNewsome - IE dheweke iku wedi Afrika- Amrika,EDUCATEDlanorakanggo mbabarakemenyang masyarakat / World!