bilavisa januar 2016

34
JANUAR 2016 RAV4 ÅRETS HYBRIDSNAKKIS OVER 100 SOLGT FRA NORDVIK ALLEREDE! 888 bruktbiler 139

Upload: nordvik

Post on 25-Jul-2016

229 views

Category:

Documents


4 download

DESCRIPTION

Bilavisa fra Toyota Nordvik - Med nyheter, artikler og kampanjer

TRANSCRIPT

Page 1: Bilavisa januar 2016

JANUAR 2016

RAV4ÅRETS HYBRIDSNAKKIS

OVER 100 SOLGT FRA NORDVIK ALLEREDE!

888bruktbiler139

Page 2: Bilavisa januar 2016
Page 3: Bilavisa januar 2016

Nye stier uten å etterlate spor?

Å være den første som forlater veien alle går på, krever mot. For 19 år siden tok vi en ny vei med lanseringen av verdens første hybridbil, Toyota Prius. Siden den gang har vi videreutviklet hybridteknologien, og i mars kommer fjerde generasjon med den høyeste effektiviteten og det laveste utslippet noensinne. Allerede i januar kommer en annen etterlengtet nyhet som kombinerer hybridteknologi med kraft og fremkommelighet, nemlig RAV4 Hybrid.

Takk til alle våre kunder. Det er dere som gjør det mulig å satse på de som kommer etter oss. Det gjør vi aller best ved å sette så lite spor etter oss som mulig.

Godt nyttår! Hilsen Toyota Norge

Kan man tråkke opp

Våre tanker om året som kommer.Etter sommeren går vi igjen en ny vei og presenterer Toyota Mirai. Den drives av hydrogen og har rent vann som eneste utslipp. Det høres kanskje ut som en bil som tilhører en fjern fremtid, men det gjør den altså ikke. Derfor er det oppløftende å se at satsingen på hydrogenstasjoner, og fremtidige generasjoner er i gang.

Page 4: Bilavisa januar 2016

https://www.youtube.com/watch?v=4gLL_JzIHcs

Toyota Hybrid - Så enkelt at et barn kan forklare

Klikk for å se filmsnutt!

Page 5: Bilavisa januar 2016

Har solgt 2000 Toyota! - Tusen takk Arne!

Page 6: Bilavisa januar 2016

Hvis vi hadde plassert bilene etter hverandre fra Toyota i Svolvær og langs E10 hadde vi passert Kabelvåg for lenge siden når siste bilen hadde parkert. 8,4 kilometer solgte biler.

En enorm innsats over 21 trofaste år nærmer seg slutten for Arne Mellem (64) hos Toyota i Svolvær. Arne har vært med siden oppstarten av Toyota Nordviks butikk i Svolvær. Vi møter Arne i butikken for å høre hva han tenker om at hans lange karriere innen bil, og da spesielt Toyota nå snart er over. Arne er en mann av godt humør og stortrives i praten med sine kjære kunder som er innom, og det er ikke enkelt å bli helt prioritert når kundene kommer. Kunden kommer først. Han har tidligere vært sjømann i noen år, sveiser for et båtbyggefirma i 8 år, før han gikk til Volvo som selger og var der i 16 år. Arne startet hos Toyota Nordvik i Svolvær i 1995 hvor han har jobbet som selger og teamleder i hele 21 år. I løpet av karrieren hos Toyota

har han solgt imponerende 2000 nye og brukte biler! I løpet av mars gir han roret videre til Trond Hardy, som er tilsatt som selger fra og med 1.mars 2016.

Sprek pensjonisttilværelse - med kona, isbading og hyttelivetArne har tydeligvis ingen planer om late dager når pensjonisttilværelsen trer inn. Han gleder seg aller mest til å få mer tid sammen med kona når hun går av med pensjon i mai. De har planer om at de skal få brukt hytta mye og dra på både båt og fjellturer i lag. «Jeg har vært på de fleste fjelltoppene i og rundt Svolvær» sier Arne. Hytta er stedet hvor Arne søker ro i en ellers stressende hverdag, og vi har store planer om å reise mye mer enn vi har hatt tid til nå når begge er i jobb. De har 2 voksne barn, og har solgt huset for å bo i leiligheten i Svolvær. Dette gjør at hyttelivet blir satt enda større pris på. I tillegg blir det mye sykkel, fiske, fotball og isbading på vinteren. «Ja du hørte rett, isbading i Lofoten. Kan ikke bli mer eksklusivt en det, sier Arne.»

Page 7: Bilavisa januar 2016

Kolleger og kunder blir det største savnet Uten tvil har alle disse årene gitt Arne mange begivenhetsrike turer både med Toyota Nordvik og Toyota Norge. - Det å møte disse flotte kollegaene her i Svolvær hver dag og rundt på de andre avdelingene har vært noe av det beste i tillegg til alle de herlige kundene som lojalt kommer innom og kjøper biler av meg. - Jeg må innrømme at det blir litt rart å ikke møte alle

Hva er din Toyotafavoritt?• Toyota RAV4 – Diesel (brukt) og HYBRID!• Diesel varmer – det er komfort.

disse menneskene, men det er ekstra hyggelig at det kommer så mange kunder innom for tiden som ønsker å kjøpe bil hos meg før jeg slutter. Alle er hjertelig velkommen til å gjøre en god handel før jeg går av, poengterer Arne. Arne kommer gjerne med et lite stalltips til sin etterfølger: Følg opp alle kundene og husk å ha orden i dokumentene. Gi kunden MER enn hva de forventer, det skaper lojale kunder.

Vi ønsker Trond velkommen til Toyota familien og til Toyota Nordvik!Vår nye selger i Svolvær som tar over roret etter Arne er Trond Hardy (41). Han har sin bakgrunn fra reiseliv/hotell, og siste 10 år som veileder i Kabelvåg barnehage. Samme 10 år også som treningsveileder ved Friskhuset Svolvær. Trond er ellers aktiv i surfer og roadracingmiljøet. Trond tiltrer etter planen 1.mars.

Arne Mellem har ikke noe i mot isbading i Lofoten.

Page 8: Bilavisa januar 2016

9.450 nye hybrider på veiene

Toyota dominerte hybridsalget i 2015

Page 9: Bilavisa januar 2016

Auris var Norges mest solgte hybrid og Toyota hadde over 50 prosent markedsandel innen hybridbiler i 2015.Toyota fortsetter å dominere salget av hybridbiler i Norge, og solgte flere hybrider enn alle andre merker til sammen. Totalt registrerte Toyota 9450 hybrider i 2015 ifølge Opplysningsrådet for Veitrafikken (OFV). Dette utgjør 59 prosent av eget personbilsalg. – Vi er trolig den Toyota-organisasjonen i verden som har høyest hybridandel i 2015, noe vi er svært fornøyd med, sier informasjonssjef Espen Olsen i Toyota Norge.

AurisAuris er Norges mest solgte hybridbil, og hybridvarianten utgjorde 95 prosent av det totale Auris-salget. Modellen tok en sterk andreplass på modellstatistikken med 4.890 biler.

YarisYaris fortsetter å dominere småbilsegmentet, og utgjorde nær 30 prosent av det såkalte B-segmentet. For Yaris velger 90 prosent av kundene hybrid drivlinje. Med 4.214 registrerte biler plasserte Yaris seg på fjerdeplass over Norges mest populære biler uansett bilklasse.

RAV4RAV4 ble syvende mest solgte modell i Norge i 2015 med 3.755 biler, på tross av beskjedent antall de siste månedene på grunn av overgang til oppgradert modell. – Vi lanserer i januar en oppgradert RAV4, og ikke minst en RAV4 hybrid som vi har store forventninger til. Aldri tidligere har vi sett lignende forhåndsinteresse og vi har over 1400 kontrakter før bilen er lansert i Norge. I 2016 kommer vi til å levere godt over 4000 RAV4 hybrid, forteller Espen Olsen.

Hybrid øker - diesel reduseresToyota øker sin hybridandel fra 56 prosent i 2014 til 59 prosent i 2015. Totalt i markedet ble det solgt 18.711 hybridbiler, noe som utgjorde 12,4 % av totalen, opp fra 8,1 % i 2014. Toyota hadde en markedsandel innenfor hybrider på 51 prosent. – Vi ser at stadig flere merker kommer etter med hybridbiler. Dette er positivt for oppmerksomheten rundt biltypen. Med lansering av ny RAV4 hybrid i januar og ny Prius i mars har vi ambisjon om å holde lederposisjonen innen hybridbiler også i 2016 sier Espen Olsen.

Andelen biler med dieselmotor går fra 23,3 % i 2015 til 16,9 % i 2015, mens nybilmarkedet totalt utgjøres av 40,9 % dieselbiler. –Gjennom flere år har vi kommunisert at hybrid er klart bedre enn diesel når det gjelder lokale utslipp av NOx, som kan være helseskadelig i tettbygde strøk. Salg av hybridbiler er derfor vårt viktigste bidrag til bedre byluft og samtidig lavere klimautslipp, sier Espen Olsen.

Fakta om 2015-salgetSalget av Toyotas personbiler endte på 16.016 enheter i 2015 i Norge, tilnærmet likt resultatet i 2014 da merket endte på 16.000 personbiler. Toyota fikk tre modeller innenfor de syv mest solgte, med Auris på andreplass (4.890), Yaris på fjerdeplass (4.214) og RAV4 på syvendeplass (3.755).

Page 10: Bilavisa januar 2016

Bilmekanikeren med vind i seilet som bilselger!

Page 11: Bilavisa januar 2016

Med etternavnet Torrissen i det lokale miljøet i Bodø skulle det tilsi at Kai kanskje drev med handel av fisk og ikke bil. Men nettopp bil, og da spesielt Toyota står vår ferske selger i Bodø tett til brystet.

Etter å ha lært seg alt av Toyota systemer og tilegnet seg en god dose med produktkunnskap fikk Kai Torrissen (36) en pangstart på sin karriere som trainee bilselger hos Toyota i Bodø. Han stortrives med salg av nye Toyota og har allerede rukket å nådd sine mål hver eneste måned og vel så det. «Hyggelig å få en slik start, og så er det jo en sann glede å jobbe med slike fantastiske produkter som Toyota leverer, sier Kai».

Fritid, fritid?I startfasen i denne jobben er det mye å sette seg inn i, slik at han har ikke rukket å få tid til å tenke så mye på fritid i denne perioden. Men når jeg ønsker å slappe godt av er det film som gjør at jeg lader batteriene. Jeg er lidenskapelig opptatt av film og har vært det siden tidlig ungdomstid. Mesteparten av tiden utenom jobb går til å kose seg med samboer og lillejenta vår på 4 år. Når man har fått barn skjønner man at det er det livet bør og vil dreie seg om, og det er fantastisk å få gleden av å få barn. Målet mitt er å få mer fritid, og kunne nyte denne nå som jeg er kommet mer inn i jobben.

Kai har bakgrunn som fagutdannet bilmekaniker og jobbet tidligere hos Autoteam i Bodø. I tillegg har Kai jobbet innen utelivsbransjen og innenfor psykiatrien hos Nordland Psykiatriske sykehus.

Lukten av asfalt og komfort For å bli litt bedre kjent med kai, sjekker vi også om det er hytte eller campinglivet som frister mest i familien hans. Da får vi et ganske direkte svar. «Ingen av delene, jeg foretrekker hotell og gjerne i en Storby. Du skjønner nok kanskje at jeg ikke er Lars Monsen, men mer tilhenger av komfort og lukten av asfalt i urbane strøk.»

Høyt tempo og mål om sekretær i siktetÅ jobbe som selger er mer utfordrende enn man skulle tro i utgangspunktet. Det er mange systemer man må sette seg inn i og det er mye papirarbeid. Vi må vel sette oss som mål at vi selger så mange Toyota at vi kan få en sekretær til all papirjobben som følger med, smiler Kai lurt. Nei du skal tro jeg ser frem til fortsettelsen etter slik herlig start. Vi er så heldige at vi har mange flotte kunder som er lojale og trofaste mot merkevaren vår. Det merket jeg spesielt når nye RAV4 Hybrid nå ble lansert. Vi solgte mange nye biler

til kunder som ikke har prøvd bilen engang. Det gjør meg imponert over tillitten våre kunder har til oss som forhandler og merkevaren vår. Det gjør meg rett og slett stolt ydmyk i min rolle.

Kai sine Toyotafavoritter• RAV4 Hybrid – vanvittig

aktivitet for tiden. Demobilene er det rift om!

• Avensis! Fantastisk flott bil! MÅ prøvekjøres, den er nydelig å kjøre.

Page 12: Bilavisa januar 2016

AVENSIS

Page 13: Bilavisa januar 2016

AVENSISVinterkampanje

AVENSIS EDITION1,95% fastrente i 3 år*

Automatiskfjernlys

Filskiftvarsler Kollisjonsvernmed autobrems

Skiltgjenkjenning

Toyota Safety Sense inkludert på alle varianter • Inkludert metallic lakk • Automatgir uten tillegg i prisen (1,8 bensin) • Begrenset antall

*Inkl. frakt, lev. og reg omk. Årsavgift kommer i tillegg. Renten er subsidiert i 3 år for deretter å bli justert til normal salgsrente. Billån: Betinger min. 35% kontantandel. Låneeks.: Fastrente 1,95% Effektiv rente 4,7% 150 000,-/5 år Etabl.geb. 2 917,- Totalt 168 238,-. Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx: Avensis 1.6 l bensin 0,61 l/mil, 142 g/km, 15 mg/km Avensis 1.6 l diesel 0,42 l/mil, 108 g/km, 18 mg/km. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om trykkfeil.

Avensis Touring Sports Active Edition 1,6 diesel Kampanjepris 315 200,-*

(veil. pris 365 200,- Kundefordel 50 000,-)

Avensis Touring Sports Active Style Edition 1,6 diesel Kampanjepris 329 300,-* (veil. pris 385 300,- Kundefordel 56 000,-)

Avensis Touring Sports Active Edition 1,8 aut. Kampanjepris 329 600,-* (veil. pris 356 600,- Kundefordel 27 000,-)

Avensis Touring Sports Active Style Edition 1,8 aut. Kampanjepris 348 900,-* (veil. pris 383 900,- Kundefordel 35 000,-)

Toyota Nordvik ASDanieljordet 11 - MOSJØENTlf. 75 18 86 88www.nordvik.no

Åpningstider:

Mand. - fred. 08.00 - 16.00Torsd. langåpent 08.00 - 19.00

Page 14: Bilavisa januar 2016

DEN NYE

RAV4 HYBRIDENDA FLERE GRUNNER TIL Å PRØVE.

Page 15: Bilavisa januar 2016

For første gang er Toyotas banebrytende hybridteknologi også tilgjengelig i

suksessmodellen RAV4. Det betyr bedre effekt, lavere driftsutgifter, mindre utslipp

og en kjøreopplevelse som står i en egen klasse. Hybridsystemet i RAV4 utmerker seg

ved å fjerne stresset ved kjøring under vanskelige forhold, førerplassen er bedre enn

noensinne og den avanserte hybridteknologien bidrar til at kupeen er komfortabel

med usedvanlig lite støy. Samtidig kan fullhybridsystemet i RAV4 levere umiddelbar

effekt til akselerasjon for å ta deg eff ektivt og raskt mot nye mål. Og med mulighet

til å trekke tilhengervekter opp til 1.650 kg, stiller

RAV4 Hybrid i en klasse for seg hos

alle dem som har behov for

å trekke tilhenger,

campingvogn

eller båt.

Page 16: Bilavisa januar 2016

HYBRID PÅ ALLE FIREDiesel er ikke kult lenger, mener Toyota. Helt greit det, når nye RAV4 Hybrid er såpass vellykket som dette.

TOYOTA RAV4 HYBRID ENDELIG TESTET1.400 kunder har allerede bestemt seg. Har de valgt rett? Vi har kjørt nykommeren.

PRØVEKJØRING: TOYOTA RAV4 HYBRID Først og fremst en komfortabel og lettkjørt bil som er enkel å leve med.

NYE RAV4 HYBRID

Hva sier media?

Les mer her

Les mer her

Les mer her

Page 18: Bilavisa januar 2016

PrøvekjøringFørste kunde til å prøvekjøre var Rune Johansen i Mo i Rana. Rune har eid 3. og 4. generasjon Rav4, så han er over gjennomsnittet interessert. Og komplimentene sto i kø når runden var over. Superlativer som stille, kjapp og behagelig var bare noen. Så det var en meget fornøyd kunde som var først ute. Så nå er det bare for alle dere andre å ta turen innom.

Stort besøkOver 200 stykker tok turen innom i Bodø for å få de første glimtene av nykommeren.

NYE RAV4 HYBRID

Bilder fra premieren

Page 19: Bilavisa januar 2016

Hybrid AWD eller 2WD • Automatgir er standard • 197 hk / est. 400 Nm • 0 – 100 på 8,3 sekunder • Tilhengervekt Hybrid AWD på 1 650 kg

Toyota Safety Sense uten tillegg fra Active S

Automatiskfjernlys

Filskiftvarsler Kollisjonsvernmed autobrems

Adaptiv cruise control

Skiltgjenkjenning

NYE

RAV4 HYBRIDLedende hybridteknologi

utviklet gjennom 19 år

*Inkl. frakt- lev. og reg.omk. Årsavgift kommer i tillegg. Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx: RAV4 HYBRID AWD fra 0,5 l/mil, 117 g/km, 9,2 mg/km RAV4 HYBRID 2WD fra 0,49 l/mil, 115 g/km, 7,1 mg/km. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om trykkfeil.

RAV4 Hybrid AWD, 197 hk 409 100,-* RAV4 Hybrid 2WD, 197 hk 370 600,-*

Toyota Nordvik ASDanieljordet 11 - MOSJØENTlf. 75 18 86 88www.nordvik.no

Åpningstider:

Mand. - fred. 08.00 - 16.00Torsd. langåpent 08.00 - 19.00

Les mer om nye RAV4på toyota.no

NYE RAV4 HYBRID

Bilder fra premieren

Page 20: Bilavisa januar 2016

RAV4

Page 21: Bilavisa januar 2016

NYE RAV4Finnes selvfølgelig også med vanlig bensinmotor

Toyota RAV4 2.0 Bensin Active StyleManuell AWD Kr 439 000,-Vinterhjul uten tillegg i prisen inkludert.

Toyota RAV4 Bensin Active StyleAutomatgir AWD Kr 454 900,- Vinterhjul uten tillegg i prisen inkludert.

Toyota RAV4 2.0 Bensin ExecutiveAutomatgir AWD Kr 474 300,-Vinterhjul uten tillegg i prisen inkludert.

KAMPANJER

Page 22: Bilavisa januar 2016

YARIS

Page 23: Bilavisa januar 2016

YARIS

Automatgir er standard på hybrid1,95% fastrente i 3 år**

AutomatiskfjernlysFilskiftvarsler Kollisjonsvern

med autobremsToyota Safety Sense:

Yaris Hybrid Active S Toyota Safety Sense uten tillegg i prisen***

Navigasjon er standard****

Yaris Hybrid Active S 221 100,-*

*Inkl frakt, lev. og reg.omk. Årsavgift kommer i tillegg. **Renten er subsidiert i 3 år for deretter å bli justert til normal salgsrente. Billån: Betinger minimum 35% kontantandel. Låneeksempel: Fastrente 1,95% Effektiv rente 4,7% 150 000,-/5 år Etableringsgebyr 2 917,- Totalt 168 238,-. ***Kundeverdi 5 700,-. Gjelder YARIS ACTIVE S. **** Gjelder YARIS ACTIVE S. Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx: Fra 0,33 l/mil, fra 75 g/km, fra 6 mg/km. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om trykkfeil.

Toyota Nordvik ASDanieljordet 11 - MOSJØENTlf. 75 18 86 88www.nordvik.no

Åpningstider:

Mand. - fred. 08.00 - 16.00Torsd. langåpent 08.00 - 19.00

Vinterhjul inkludert

uten tillegg i prisen!

Page 24: Bilavisa januar 2016

AURIS

Page 25: Bilavisa januar 2016

AURISAutomatisk

fjernlysFilskiftvarsler Kollisjonsvern

med autobremsSkiltgjenkjenning

Toyota Safety Sense:

NYE AURIS HYBRIDNorges mest kjøpte hybrid

1,95% fastrente i 3 år*

Automatgir er standard på hybridToyota Safety Sense og Navigasjon er inkludert på Active S

*Inkl. frakt-lev. og reg.omk. Årsavgift kommer i tillegg. **Renten er subsidiert i 3 år for deretter å bli justert til normal salgsrente. Billån: Betinger minimum 35% kontantandel. Låneeksempel: Fastrente 1,95% Effektiv rente 4,7% 150 000,-/5 år Etableringsgebyr 2 917,- Totalt 168 238,-. Forbruk blandet kjøring, utslipp CO2 og NOx: Fra 0,35 l/mil, 82 g/km, 5 mg/km. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om trykkfeil.

Auris Hybrid Active S 282 800,-* Vedlikeholdsavtale 3år/50 000km inkludert i prisen.

Toyota Nordvik ASDanieljordet 11 - MOSJØENTlf. 75 18 86 88www.nordvik.no

Åpningstider:

Mand. - fred. 08.00 - 16.00Torsd. langåpent 08.00 - 19.00

Vinterhjul inkludert

uten tillegg i prisen!

Page 26: Bilavisa januar 2016

Starter bygginga 1. april

Toyota i nytt bygg på Sortland

Perspektivskisse: Norconsult

Paal Skaalsvik, eiendomssjef i

Nordvik Gruppen AS

SORTLAND: Til neste år på denne tida skal Toyota Nordvik ha flyttet inn i sitt nye, etterlengtede bygg på Sortland.

Anbudspapirene på bygget ble sendt ut fra utbygger Nordvik AS 8. januar, med tilbudsfrist 5. februar.

– Vi vil bestemme oss for leverandør innen utgangen av februar, med kontraktskriving i starten av mars. Så snart vi får tillatelse til igangsetting fra kommunen, setter vi spaden i jorda. Vi har et mål om å starte byggearbeidet 1. april, sier Paal Skaalsvik, eiendomssjef i Nordvik Gruppen AS.

Henger sammenNordvik skal reise sitt bygg på den delen av tomta som ligger nærmest Sortlandsundet, mens Biltema skal etablere seg innenfor – nærmest hovedveien. For å utnytte tomta best mulig, skal de to forretningene henge sammen fysisk, men de vi ha hver sin kundeinngang og framstå som to adskilte bygg.– Vi har solgt den delen av tomta som vi selv ikke trenger til Karmagruppen, som skal etablere bygg for Biltema. Inkludert i eiendomssalget er også den gamle bilforretningen vår, som ligger på denne delen av tomta, opplyser Skaalsvik.

Forskjønning– Hvordan vil dere og Biltema dra nytte av hverandre som naboer?– Vi har tro på at den nye naboen kan gi oss positive ringvirkninger. Samtidig ønsker vi med denne utbygginga å bidra til en forskjønning av hele området. Vi har tenkt mye på hvordan det blir seende ut når folk kommer kjørende over brua.

Bedre for kundene– De nye lokalene vil først og fremst ha betydning for kundene våre, som til nå har måttet stå ute i all slags vær for å se på bruktbiler. Nå får de i stedet gjøre det inne. Vi ønsker å ta bedre vare på kundene, samtidig som vi får en mer effektiv drift. Det gir også kundefordeler – og forhåpentligvis igjen et økt salg.

Utbygginga på Sortland er ei investering på 30-35 millioner kroner for Nordvik Gruppen.Målet er at den skal være ferdig til nyttår.– Dersom ingen sjær ligger i sjøen, skal vi ha flyttet inn i de nye lokalene på denne tida til neste år, sier Skaalsvik.

Les hele saken på BLV.no

Page 27: Bilavisa januar 2016

bruktbiler

NORDVIK.NO HAR AKKURAT NA:

139

nordvik.no/bruktbil

Vi har fått mange nyheter på lager!

Page 28: Bilavisa januar 2016

1 2 3

I hver utgave av bilavisa legger vi ut 3 bilder av Toyota-modeller.Modellene kan være både tidligere og helt nye modeller.

Vi trekker ut 3 vinnere som vinner 71 Grader Nord Toyota jakke + kule Toyotaeffekter!

Hvilke Toyota-modeller vises her:

Page 29: Bilavisa januar 2016

NYE PRIUSKOMMER I

MARS

På samme måte som

den opprinnelige Prius satte nye rammen i 1997, etablerer den nye modellen en

tilsvarende posisjon i dag med fremtidsrettet design, effektivitet og innovasjon.

fra kr

294 000,-

Page 30: Bilavisa januar 2016
Page 31: Bilavisa januar 2016

En teknologisk triumfDen nye Prius-modellen er forbedret på alle områder: En kjøreopplevelse som har et helt nytt nivå, enestående drivstoff-effektivitet og et gjennomført design ut- og innvendig. En teknologisk triumf som gjør også nye Prius til et ikon.

Kjøreegenskaper du vil nyteNye Prius viser hva som er mulig med Toyotas nye plattformdesign (TNGA). Den revolusjonerer måten vi kan bygge biler på og hvordan de ser ut og oppfører seg på veien. Nye Prius tar hybridbilens kjøreegenskaper til et nytt nivå takket være et lavere tyngdepunkt, større stivhet og styrke og forbedret hjuloppheng og fjæring.

Og det stopper ikke der. Toyotas nye fullhybridsystem gir enda mer kjøreglede med raskere respons og myk, lineær akselerasjon.

Stillere enn hvisking...I byen har det aldri vært noen mer avslappende og komfortabel måte å komme seg frem på enn i en Prius. Og nå erPrius også svært stillegående ved akselerasjonen og kjøring i høyere hastigheter på landeveien. Kombinert med den ergonomiske førerplassen, lettbetjente funksjoner og bedre kjøreegenskaper, er Prius klar for å tilbakelegge enda flere kilometer.

Page 32: Bilavisa januar 2016

Julegaven kom litt seint i år,

men den som venter på noe godt venter ikke

forgjeves. For en tøffere bil enn dette må du lete

lenge etter. Her var alt planlagt til punkt og prikke,

fra farger på bil og utstyr, til hifi anlegg +++.

Tusen takk for handel og tilliten Marte Thoresen!

NYE TOYOTA KUNDER

Page 33: Bilavisa januar 2016

Sortland

Andøy

Stokmarknes

Svolvær

Leknes

Bodø

Mo i Rana

Brønnøysund

Namsos

Narvik

Ulvsvåg

Glomfjord

Fauske

Mosjøen

Harstad

FINN EN BRUKTBIL NÆR DEGKlikk på en av de røde punktene

FINN EN MEDARBEIDER

HER

Page 34: Bilavisa januar 2016

Lik vår Facebook-side, og få nyheter og oppdateringer!

facebook.com/toyotanordvik

BodøVerksted/deler: 75 52 91 00 Salg: 75 52 91 05 Man-fre: 08 - 16 Tors: 08 - 19

Ulvsvåg: 75 77 16 50 - Man-fre: 07 - 15

HarstadVerksted/deler: 77 01 90 20 Salg: 77 01 90 22Man-fre: 08 - 16 Tors: 08 - 19 Lør: 11 - 14

Andøy76 14 62 17 – Man-fre: 08 - 16

SortlandVerksted/deler: 76 11 31 00 Salg: 76 11 31 05 Man-fre: 08 - 16 Tors: 08 - 19

Stokmarknes76 11 81 20 – Man-fre: 08 - 16 Tors: 08 - 19

SvolværVerksted/deler: 76 06 66 00 Salg: 76 06 66 05 Man-fre: 08 - 16

LeknesVerksted/deler: 76 08 88 00 Salg: 76 08 88 05 Man-fre 08 - 16

NarvikVerksted/deler: 76 96 78 00 Salg: 76 96 78 05Man-fre: 08 - 17 Lør: Etter avtale.

Glomfjord75 72 12 80 – Man-fre: 08 - 16

Mo i RanaVerksted/deler: 75 13 47 77 Salg: 75 13 47 85Man-fre: 08 - 16 Tors: 08 - 19 Lør: 10 - 14

MosjøenVerksted/deler: 75 18 86 88 Salg: 75 18 86 85Man-fre: 08 - 16 Tors: 08 - 19

NamsosVerksted/deler: 74 22 67 00 Salg: 74 22 67 05 Man-fre: 08 - 16

Kontakt oss

SortlandAndøy

StokmarknesSvolvær

Leknes

Bodø

Mo i Rana

Namsos

Narvik

Ulvsvåg

Glomfjord

Mosjøen

Harstad