biblioteca comunala chislaz

Download Biblioteca Comunala Chislaz

Post on 22-Jan-2017

98 views

Category:

Education

0 download

Embed Size (px)

TRANSCRIPT

Prezentare PowerPoint

PREZENTARE ACTIVITATIBIBLIOTECA CHISLAZ

MIHAI EMINESCUZiua marelui poet national Mihai Eminescu laBiblioteca Chislaz. Evenimentul a fost organizat de dl. bibliotecar Tiriteu Madalin impreuna cu elevii din cls a V a de laScoala Chislaz.Evenimentul a fost organizat in continuarea proiectului "Cartile-leac pentru suflet" si altor doua proiecte"Hai sa invatam la biblioteca" si " Biblioteca-Centru de recreere si socializare"

UNIREA DE LA 24 IANUARIEUnirea Principatelor Romane laBiblioteca Chislaz. Evenimentul a fost organizat de catre dna educatoareAndrea Megyesi, impreuna cu gradinarii de la GPN Chislaz si dl bibliotecar Tiriteu Madalin ca omagiu ai Marii Uniri.

EXPOZITIEExpozitie de planse laBiblioteca Chislazcu ocazia sarbatoririi Unirii de la 24 ianuarie , colorate de catre gradinarii de la GPN Chislaz , indrumati de catre dna educatoareAndrea Megyesi. TEMA : ROMANIA , unita sub TRICOLOR .

EXPOZITIE 1 MARTIEEXPOZITIE DE MARTISOARE LABiblioteca ChislazCONFECTIONATE DE CATRE ELEVII DE LAScoala ChislazSUB INDRUMAREA D-NEI PROFESOAREFlorica Popovici!!

PREZENTARE PROIECTIMAGINI DE LA PREZENTAREA PROIECTULUI BIBLIOTECA-CENTRU DE RECREERE SI SOCIALIZARE ELEVILOR DIN CLS a V a DE LAScoala Chislaz. Dupa prezentare , recreere la calculator.

ZIUA POEZIEIZIUA POEZIEI laBiblioteca Chislaz.Sub indrumarea d-nei educatoareAndrea Megyesi, gradinarii de la GPN Chislaz au recitat poezii despre venirea Primaverii.

ZIUA TEATRULUIZiua Teatrului laBiblioteca Chislaz. Vizionare film O scrisoare pierduta , de Ion Luca Caragiale.

ZIUA INTERNATIONALA A CARTILOR PENTRU COPIIZIUA INTERNATIONALA A CARTILOR PENTRU COPII . Expozitie de carte pentru copiii din Comuna Chislaz , la biblioteca din localitate . In imagini putem admira o mica parte din colectia cartilor pentru copii a bibliotecii.

CAMPANIA ANTIFUMATCAMPANIA ANTIFUMAT 2016!Elevii din clasa a V a de laScoala Chislazindrumati de catre dl bibliotecar Tiriteu Madalin si d-na profesoaraFlorica Popoviciau lansat campania Antifumat 2016. Pentru promovarea campaniei au fost impartite afise prin localitate , fiind bine primite de catre localnici.

FINALIZARE PROIECT 2015-2016Imagini de la Finalizarea Proiectului Biblioteca - Centru de Recreere si SocializareBiblioteca Chislazsi-a premiat participantii la proiect. Elevii din clasa a V a de laScoala Chislazau fost premiati pentru participarea la proiectul specificat mai sus cu cate o diploma de excelenta si dulciuri!!

PICNIC 1 MAI 2016Imagini de la picnicul de Ziua Copilului in curtea bibliotecii si a fostei gradinite. GPN Chislaz impreuna cu doamna educatoareAndrea Megyesisi domnul bibliotecar Tiriteu Madalin

RELUARE PROIECT 2016-2017Prima intalnire laBiblioteca Chislaz, cu elevii din clasa a VI a de laScoala Chislaz, pentru prezentarea noilor activitati din proiectul : Biblioteca , centru de recreere si socializare. Activitatile proiectului vor fi prezentate de data aceasta de catre elevi , sub indrumarea domnului bibliotecar Tiriteu Madalin

HALLOWEEN 2016Trick or Treat laBiblioteca Chislaz. Sarbatoarea de Halloween cu elevii din clasa a V a si din clasa a VI a de laScoala Chislaz. Profesori coordonatori , d-naFlorica Popovicisi d-naDeni Bodea.

PRIMA ACTIVITATE RELUARE PROIECTActivitate despre viata si opera poetului Anton Pann. Anton Pann a fost un poet , profesor de muzica religioasa , folclorist si publicist romn. Mihai Eminescu , il supranumea in poemul Epigonii : Finul Pepelei , cel istet ca un proverb. Activitatea a fost prezentata de catre eleva , Lingurar Sorina , de laScoala Chislazsub indrumarea d-lui bibliotecar , Tiriteu Madalin.

BLOG BIBLIOTECA CHISLAZhttp://bibliotecachislaz.blogspot.ro/

FINALIZARE PREZENTARE. VA URMA!

Recommended

View more >